Valeriu Răchită (ACS Poli), 1-1 acasă cu penalty ratat: ”L-am întrebat de ce a schimbat colțul. A fost momentul psihologic…”

ACS Poli n-a mai repetat victoria cu Ripensia, remizând la cel de-al doilea meci consecutiv pe ”Electrica”, 1-1 (0-1) cu Luceafărul Oradea, care în tot sezonul de toamnă obținea numai două puncte în deplasările din Liga 2. Astăzi, bihorenii au deschis scorul în minutul 23, iar în minutul 58, în care timișorenii marcau golul victoriei sâmbăta trecută, portarul celor din Țara Crișurilor a apărat o lovitură de la 11 metri executată de Sidorenco, tot atunci Yabre fiind eliminat din tabăra oaspeților. Bădăuță avea totuși să egaleze în minutul 80…

Valeriu Răchită, antrenor principal al timișorenilor, a spus din capul locului că ”am pierdut două puncte, după două reprize diametral opuse, în prima primind gol pe o neatenție. Știam că va fi un meci dificil, în care am încercat să revenim în partea a doua, cu două schimbări efectuate la pauză. Consider că momentul psihologic al jocului a fost acel penalty ratat… Sidorenco bate foarte bine, l-am văzut și în meciuri internaționale, și la antrenamente, la fel, execută în dreapta jos. L-am întrebat după meci de ce a schimbat colțul, n-a vrut să dea nici un răspuns…”

”Mă bucur că spectatorii sunt exigenți, căci vor mai mult, iar și noi ne dorim mult mai mult. Suntem în dilema din filosofia greacă, să ieșim din labirint. Trebuie s-o facem până la capăt. Dacă se puteau obține toate cele 3 puncte… Om vedea…”

ACS Poli a beneficiat și de numeroase cornere, rămase fără rezultat… ”Suntem principalii vinovați, iar eu în principal, ca antrenor, eu am introdus echipa, am făcut primul 11, am făcut antrenamentele la faze fixe, dar din păcate, la meci, oricare a dat, a făcut-o slab. La antrenamentele fazelor fixe, și joi, și vineri, ne-au ieșit, dar din păcate la faza fixă mingea e statică, jucătorul ia decizia, și nu prea mai avem ce face. Să schimbăm executantul, dar și acela a dat la fel”.

L-a titularizat, debut după sosirea luni la ACS Poli, și a egalat în minutul 80: ”Bădăuță sper să ne ajute și în continuare, și astăzi voiam mai mult de la el…”

Cât despre nemulțumirile unor spectatori, ”nu mă deranjează, dacă nu se ajunge la jigniri, mi se pare a fi o reacție normală pentru suporteri, căci și eu, de când sunt aici, îmi doresc ce-i mai bun pentru Poli, darmite cei care vin de-o viață… Dar trebuie să și înțeleagă că în primele 21 de etape au strâns 10 puncte, iar în aceste două, patru puncte. Sperăm la cât mai multe!”

”Și merg acum să văd jocul de pe Dan Păltinișanu!” Căci pentru ACS Poli urmează deplasarea la UTA. De la ora 14, astăzi, în continuarea etapei a XXIII-a, Ripensia – UTA.

Comentariul LIVE TEXT și spusele lui Cristian Lupuț, din partea bihorenilor, în consemnări anterioare. Vom reveni și cu fotografii…

Rezultatele, clasamentul actualizat și programul viitor, pe coloana datelor tehnice.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 × = treizeci

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: