Vali Velcea: „În etapa a 7-a mă aştept la prima înfrângere”

Vali Velcea a admis că nu este atât de importantă poziţia ocupată de nou-promovata ACS Poli Timişoara după doar 3 etape, fie aceasta şi prima, şi că „nu pot spune exact dacă mă aşteptam la aşa ceva”, vizavi de startul fără eşec al echipei sale, dar a subliniat aportul susţinătorilor: „Mulţumim şi publicului că a fost din nou alături de noi, iată, avem destui plătitori, şi încet-încet putem să ajungem unde ne dorim. Iar pe cei care n-au fost prezenţi, îi aşteptăm în continuare să vină…”

Antrenorul nou-promovatei care a marcat câte două goluri în fiecare dintre jocurile cu grupări implicate în ultimii ani în cupele europene a mai explicat că, în cazul golgeterului Szabolcs Szekely, ajuns deja la 5 reuşite în 3 meciuri în avanposturi, unica variantă a fost cea a unei discuţii bărbăteşti. „Am pus biciul şi mi-a dat dreptate”, a punctat Velcea, marcatorul necătând în acest an pe cărări greşite ci copiind seria lui Boldea din turul campaniei precedente.

Velcea a mai subliniat că Nicola a fost înlocuit încă din prima parte pentru lipsă de randament, substituirea fiind de bun augur şi aducând deschiderea scorului, cu Nanu, de curând intrat în joc, în rol de servant.

Şi în cazul înlocuirii lui Ovidiu Petre, tot cu Poparadu, a fost vorba despre un randament mai scăzut pe fondul oboselii şi a unor mici neplăceri, dar vali Velcea s-a declarat mulţumit de consistenţa lotului: „Avem destui jucători pentru toate posturile şi ceea ce îmi doresc sunt jucători polivalenţi, ar trebui să poată evolua şi ca fundaş stânga, şi ca mijlocaş stânga…”

Întrebat dacă nu cumva l-a folosit prea puţin pe Alexandru Popovici, intrat în ultimul sfert de oră în locul lui Boldea, Velcea a spus că nu omite nici un jucător şi cu toţii au uşa oportunităţii larg deschisă: „Toţi care merită, intră în teren”, cu precizarea, în cazul jucătorului crescut de Poli, că „a avut evoluţii apreciate înaintea plecării de la Timişoara”.

Revenind la jocul pe… puncte, Velcea s-a arătat precaut în privinţa deplasării la Năvodari, pentru jocul cu o altă nou-promovată, pe care nu îl consideră deloc lesne: „Nu gândesc aşa, că e uşor pentru că e o nou-promovată…” Şi totuşi, crede într-o invincibilitate mai îndelungată, măcar până la finele lui august: „Cam în etapa 7 mă aştept la prima înfrângere”. Ar fi jocul de la Vaslui… Unde, dacă nu va ceda, se va lăsa cu bere, după cum s-a glumit în sala conferinţei de presă…

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 × = optsprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: