Vasilcin și Kalapis pierd cu Pobeda 2 la Saravale. Liga a VI-a ”Promoție”, rezultate, marcatori

O nouă etapă de campionat și la nivelul ligii a VI-a ”Promoție” Timiș, a treia rundă în majoritatea seriilor. Rezultatele tehnice și programul etapei viitoare, pe coloana clasamentelor la zi din rubrica dedicată. Pe scurt, mai jos. 

În Seria 1 lider este Inter Foeni cu 9 puncte.

A.S. Inter Foeni – ACS Fortuna Becicherecu Mic 3-1 (0-1).

Oaspeții au deschis scorul în minutul 29, iar gazdele au întors rezultatul prin golurile marcate de Deian Radu (min. 46), Flavius Petrișor (min. 68 ) și Mihai Guran (min. 80, din lovitură de la 11 metri).

Recolta Stamora Germană – Pădureni 6-2 (2-1): Claudiu Barb 3 goluri, Fabian Muller, Florinel Acasandrei și Fabian Muller, respectiv goluri ale oaspeților din lovituri de la 11 metri.

*

În Seria 2 lider este Unirea 2 Tomnatic cu punctaj maxim. 

Checeana Checea – CS Soimii Pesac 3-4 (2-1).

După ce gazdele au condus la două goluri diferență, cu 2-0 și 3-1, vizitatorii au izbutit o răsturnare de situație prin Victor Toma și Cristian Trăistaru, ambii reușind câte o ”dublă”.

Voința Sarafoleana Saravale – ACS Pobeda 2 Star Bișnov 1-0 (1-0).

Unicul gol al meciului a fost marcat de Beni Tescu în minutul 29, din lovitură liberă de la 18 metri. De remarcat că la oaspeți au jucat Daniel Vasilcin și Ioan Kalapiș.

CS Avântul Periam 2 – Spartak Gottlob 5-0 (3-0): Ovidiu Prața 3 goluri, Adrian Ciapă și Cătălin Filip.

*

În Seria 3 lider este CS Timișul 2 Șag, cu 6 puncte.

CS Giroc – Gruppo Select 0-1 (0-0).

Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 83 de Mircea David. Din acest sezon, o nouă echipă, formată din arbitri activi.

AS Porto Bega – FC Auto Timișoara 1-3 (1-2).

Ionuț Pitic (min. 22), Ovidiu Ignea (min. 33) și Patrick Szimonis (min. 71) au marcat pentru oaspeți. Gazdele au redus din handicap în minutul 40.

*

În Seria 4 lider este Olimpia Darova cu 9 puncte.

AS Olimpia Darova – AS Crvena Zvezda Stanciova 3-1 (1-0): Mișu Bejera, Bîțu Roșu și Ionel Pantea, respectiv Cosmin Codrean.

Progresul Racovița – AS Sintești Timiș 7-2 (4-1): Narcis Bosică 3 goluri, Adrian Vlădu două goluri, Cristian Ignea și Ciprian Flavius Jiva.

Iar Nicolae Nichita (Căpăt), pe două etape si penalizat sportiv 300 de lei, respectiv Darius Topciov (Pobeda Star Bișnov 2) și Ioan Rădulescu (Porto Bega) – ambii câte o etapă, au fost suspendați pentru cartonașul roșu primit în runda trecută.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ patru = 8

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: