Vasluian, „dublă” pentru LPS Banatul la startul zonalului juniorilor D

Campioana judeţeană LPS Banatul a demarat cu o victorie la scor turneul zonal al juniorilor D pe care îl găzduieşte până duminică pe malurile Begăi, având drept ţintă adjudecarea primului loc, ce duce în faza semifinală naţională.

LPS Banatul 2002

LPS Banatul 2002

 

Elevii lui Cristi Petcu au dispus astăzi cu 4-1 (3-1) într-un joc disputat de la ora 18,15 pe terenul din curtea liceului timişorean de Dinamyk Craiova, Vasluian deschizând scorul şi marcând încă o dată în prima parte. De fapt, deja în minutul 10 era 2-0 prin reuşita lui Tismonar, după care oltenii au redus din handicap din penalty.

Mitrov a marcat în partea a doua, 4-1 pentru juniorii D timişoreni, care au abordat debutul la zonal în alcătuirea Sava – Vegh, Gladun, Ilie, Pantea, Mitrov, Vasluian, Giurgiu, Tismonar.

Profesorul Petcu i-a mai introdus azi şi pe Ştefan – Paunchici, Olariu, Nikolic şi Eperieş.

În celălalt meci al grupei timişorenilor, tot pe „Banatul”, UTA Bătrâna Doamnă – Pandurii Târgu Jiu 0-0. Gazdele joacă mâine de la aceeaşi oră cu ACS UTA Bătrâna Doamnă Arad iar vineri de la ora 17 cu Pandurii.

În celălalt patrulater de la Timişoara, CSŞ Caransebeş – CS Viitorul Gherla 1-1 şi CS Luceafărul Drobeta Turnu Severin – CS CFR Simeria 2-0.

Primele două clasate în cele două grupe de câte 4 echipe vor juca sâmbătă semifinalele în cruciş, iar învingătoarele vor lupta duminică în finală pentru locul de calificare în turneul semifinal al juniorilor D, 2002/3.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 4 = sapte

 


Alte articole legate de acest subiect: