Velcea: „Dobricean va plăti scump pentru gestul său nesportiv, va veni el cu 200 euro la echipă!”

Jocul amical ACS Poli Timişoara – FC Ripensia 1928, disputat astăzi de la ora 15, în prezenţa unei foarte restrînse asistenţe şi pe un gazon moale, al terenului II de iarbă din complexul „Dan Păltinişanu”, a fost neplăcut marcat de gestul nesportiv a 2 jucători, într-o banală fază la mijlocul terenului, spre finele jocului. Eliminările care se impuneau au fost just dictate de Raul Ciev.

Doi ex-jucători ai Politehnicii, Radu Suciu, manager la Ripensia, şi Vali Velcea, antrenor la ACS Poli

În continuare, declaraţiile, noi urmînd a reveni imediat cu echipele şi cîteva considerente…

Radu Suciu, manager al Ripensiei Timişoara, lider al Seriei I în Campionatul Municipal care a lăsat din nou o bună impresie prin evoluţia sa, în ciuda eşecului cu 1-0, a remarcat că „suntem onoraţi că am fost invitaţi să jucăm cu ACS Poli. Puteam să jucăm cu alţi adversari dar ne-a convenit să jucăm cu ACS Poli, fiind un adversar redutabil. Este adevărat că Poli, pentru noi, este o echipă puternică şi totodată este o mîndrie că jucătorii noştri au jucat cu ei”.

Vali Velcea, antrenor al alb-negrilor, care s-au impus printr-un autogol căzut în minutul 81, a spus că „mă bucur pentru faptul că am reuşit un al doilea meci cu Ripensia şi să facem acest retur, pe terenul nostru. Este bine că echipa Ripensiei are un proiect foarte frumos şi este un bun exemplu, ca şi la noi, fiind pe tapet promovarea. Cu cît noi avem mai multe echipe din Timişoara, Ripensia, ASU, CFR, UMT – dacă va fi, ceea ce nu cred, vom oferi acestor echipe să joace cu noi, să vedem şi alţi jucători, pentru că în eşaloanele inferioare sunt jucători foarte buni, doar că nimeni nu-i vede”.

Velcea a continuat prin a saluta calitatea opoziţiei oferite de Ripensia, spunînd că „adversarul nostru n-a fost din Liga a VI-a, ci dintr-a treia, după cum joacă. Nu vreau să-l ridic pe Radu Suciu doar că este lîngă mine, ci acesta este adevărul!”

Velcea n-a avut însă, şi pe bună dreptate, vreo vorbă bună pentru elevul său Răzvan Dobricean, care a aplicat pumnul în ceea ce era un meci amical, fiind eliminat puţin după mijlocul părţii secunde, laolaltă cu Emanuel Michi, oponent care a ripostat la agresiune: „Încă din vară el trebuie să se integreze în echipă, pentru că se crede Messi de Banat, dar pentru gestul său nesportiv va plăti scump, va veni el cu 200 euro la echipă. Acest băiat n-a înţeles nimic! Dacă la un meci amical a avut acest comportament, înseamnă că e în stare să tragă şi la mine…”

Raul Ciev, a cărui decizie de eliminare a celor doi „cocoşei” merită salutată ca atare în condiţiile în care, uneori, în meciuri amicale, se mai trece eronat cu vederea peste asemenea acte indisciplină, a fost asistat la cele două tuşe de Petru Gaşpar şi Horaţiu Lotrean.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − 4 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: