Velcea îl alătură pe Iordache lui Belu, Ilie, Fuchs, Dobriceanu…

Doar o singură dată s-a mai întîmplat în acest campionat, şi tot în „dubla” cu ardelenele Gloria Bistriţa şi Unirea Alba Iulia, ca alb-violeţii să nu învingă pentru două jocuri la rînd în B2, 2-2 şi 1-1 în deplasările din tur, însă acea serie avea să fie curmată de un 2-1 fie şi fragil pe teren propriu cu severinenii, dorinţa staff-ului polist fiind ca după alte două remize, de această dată pe „Dan Păltinişanu”, să se repete scenariul din tur, în speranţa unui al patrulea succes extern la rînd, după cele de la Râmnicu Vâlcea (1-0), Oradea (2-0) şi Piatra Olt (2-1).

„Mergem la Severin în aceeaşi postură, de fotbalişti profesionişti, care vor încerca să aibă o atitudine pozitivă, una care să aducă un rezultat favorabil. Avem nevoie de continuitate în acest sens, fiindcă ultimele două partide ne-au creat un disconfort prin cele doua semieşecuri de pe teren propriu. Am încredere că jucătorii se vor respecta în primul rînd pe ei înşişi şi meseria lor. Am încredere că nu îmi vor înşela aşteptările”, a spus antrenorul Vali Velcea la conferinţa de presă de joi, premergătoare deplasării pentru meciul de vineri, 13 aprilie, de la ora 18,00 (în direct la Digisport 1).

Lepmets, absent din motive disciplinare, precum şi Goga respectiv Gorobsov, nu sunt în planurile lui Velcea pentru duelul de la Dunăre, unul care vine după 180 de minute de fotbal cu un unic gol, smuls pe final de Ricketts, după ce în prealabil startul returului aducea 3 victorii în care violeţii marcau cîte două goluri: „Starea de sănătate este bună, nu avem probleme cu accidentările, acest lucru e unul îmbucurător. Aş vrea ca pînă la final să nu mai avem necazuri din acest punct de vedere. Va apăra Kirev, rezervă va fi un portar de sub 21 de ani, Paul Iordache. Ceilalţi jucători sub 21 de ani vor fi cei pe care îi ştiţi, Belu-Iordache, Ilie, Fuchs, Dobriceanu…” Adrian Popa, Dăruială, Petcuţ şi Boştină sunt în schimb la echipa a doua, în vederea meciului de Liga III de vineri după-amiază, în depalsare la Naţional Sebiş. Velcea s-a mai referit la forma manifestată de atacantul Cârstea: „Cred că se află într-o perioadă de acomodare, să nu uităm că a venit de la un club mic la unul mare, este o diferenţă în acest sens. Odată şi-odată va începe să progreseze din punct de vedere al evoluţiei şi al golurilor. Trebuie să avem încredere, este un jucător care promite şi încă este tînăr”.

Mircea Axente, nouarul din atac, s-a exprimat la conefrinţa de presă în sensul „că gîndurile jucătorilor se îndreaptă numai spre meciul de la Severin. Suntem puţin datori, venim după două egaluri, mergem doar la victorie în acest meci. Întîlnim un adversar greu, au jucători care au evoluat în prima ligă. Mereu au fost meciuri tari cu echipele din Oltenia dar suntem pregătiţi pentru orice.”

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Velcea îl alătură pe Iordache lui Belu, Ilie, Fuchs, Dobriceanu…

  1. Aqwilla-Violla spune:

    Paul Iordache e diferit de Bellu-Iordache si e portar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ patru = 11

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: