”Verzi” desprinși din prima parte: ACS Dumbrăvița – Național Sebiș 3-1 (3-0). Bălu: ”Am avut încă 3-4 mari ocazii până la pauză”

Fără gol încasat în precedentele 3 meciuri acasă, dintre care ultimele două câștigate, dar și neînvinsă după prima etapă, ACS Dumbrăvița s-a desprins puțin înaintea pauzei de vizitatorii arădeni, înscriind pentru a doua rundă la rând de trei ori într-o partidă, dar de astă dată în premieră acasă în noul campionat. Implicit, desprindere la 5 puncte în clasament de oaspeții din a doua jumătate a ierarhiei, care, precum în primele două runde, au legat eșecuri consecutive, de astă dată după o serie pozitivă de 4 rezultate… ACS Dumbraviţa – Naţional Sebiş 3-1 (3-0).

”Verzii” nu prea s-au împăcat cu marcarea cu ușurință a golurilor pe teren propriu în noul campionat, ba fără a înscrie deloc, ba doar câte un gol în două apariții, cel mult două cu ACS Poli, dar astăzi deschiderea de scor a survenit încă din primul sfert de oră, în minutul 13, în urma unei lovituri de colţ, centrarea lui Boldea în careu fiind reluată de Telescu de la 7 metri, cu spatele spre poartă. A înscris admirabil.

Asaltul la poarta oaspeţilor a continuat, ratând însă pe rând Drăghici, Boldea și din nou Drăghici. Portarul Moroz se remarca, în schimb Miklos şoma.

A venit şi golul doi, în minutul 37, la o acţiune pe dreapta a lui Drăghici, care a centrat în careu, pentru Făgărăşanu. Nu a iertat şi a dublat avantajul pentru echipa sa. Nu era încă pauză…

Două minute mai târziu, Drăghici l-a deschis în adâncime pe Răzvan Morariu, care a demarat o cursă de 35 de metri şi a torpilat vinclul din afara careului de 16 metri. ”Verzii” lui Bălu intrau la vestiar cu un avans de trei goluri. Era clar că Național nu va mai pleca neînvinsă și de pe arena ”Ștefan Dobay”, precum izbutea în precedentele ieșiri succesive la Deva și Becicherecu Mic.

La reluare, fazele de poartă au fost mai rare faţă de prima repriză, iar cu şase minute înainte de final Briciu l-a faultat pe Chitaş în careu şi a văzut al doilea cartonaș galben, eliminat fiind de arbitrul care a acordat lovitură de la 11 metri, transformată de acelaşi jucător… 3-1, rezultat care rămânea până la finalul meciului.

Încă un duel cu arădeni și săptămâna viitoare în calendarul lui Telescu&Co, la Șoimii Lipova, după care primirea codașei Gilortul.

*

Sorin Bălu (antrenor ACS Dumbraviţa): ”Am jucat o primă repriză perfectă, în care am reuşit să marcăm de trei ori, plus alte 3-4 ocazii uriaşe. În repriza a doua jucătorii mei au lăsat-o mai moale, probabil şi mulţumiți de rezultat. Specific românesc. Nu ne-am mai întrebuinţat deloc şi nu am mai reuşit să punem în pericol poarta adversă”.

Dănuţ Şomcherechi (antrenor Național Sebiş): ”Din păcate, nu am reușit mare lucru, dar, repet, astăzi am făcut, per ansamblu, cea mai proastă repriză din acest sezon și am plătit cu înfrângerea”.

*

ACS Dumbrăvița: Robert Miklos – Străuţ (min. 22, Briciu), Telescu (cpt), Stupu, Coroiu – Dorin Codrea, Boldea (min. 60, Stancu) – Morariu, Făgărășanu (min. 75, Siminic),  Ștefan (min. 66, Enciu) – Drăghici.

Antrenor: Sorin Bălu.

Pe bancă: Smaranda – Bogdan David, Foca.

Naţional Sebiș: Moroz – Musea, Forisz, Bărbuți, Cornea (cpt) – Hojda (min. 46, Balha), Bandula (min. 77, Mircea Codrea) – Susan, Chiș-Toie, Vereș (min. 90, Deliman) – C. Pop (min. 46, Chitaş).

Antrenor: Dănuţ Şomcherechi. Pe bancă: Merșca.

Arbitri: Ioan Boldea (Alba Iulia) – Rareș Lakatoş şi Marius Matica (ambii din Oradea). Observator de arbitri  Lucian Glogoviceanu (Reșița), delegat de joc Sorin Găman (Târgu Jiu).

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru − 3 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: