„Verzii”, al treilea amical cu juniori, acum juniori mai mici, al doilea scor mare la zero înaintea meciului cu vicecampioana de toamnă a Ligii 2

Pentru mulţi zi liberă de rit nou în „statul la stat” pe teritoriul carpatin, pentru unii antrenament prin joc pe o vreme câinoasă şi potrivnică fotbalului, experienţă împărtăşită miercuri după-amiază de alb-verzii secund-divizionari ai Dumbrăviţei în cel de-al treilea joc amical într-o săptămână în compania unor juniori, de astă dată mai fragezi, întrecuţi şi mai clar la zero decât o păţeau miercurea trecută cei de la UTA U19 tot la Covaci, acolo unde elevii lui Cosmin Stan vor intra în cantonament după întâlnirea de verificare de vineri pe teren neutru cu colegii de eşalon nou-promovaţi în Liga 2, ai cărei vicecampioni de toamnă sunt.   

CSC Dumbrăviţa a încheiat-o la mijlocul celei de-a doua săptămâni de pregătiri de iarnă cu partidele amicale în compania echipelor de juniori, după 4-0 la Covaci acum o săptămână şi 2-2 la Arad sâmbătă în reîntâlnirea cu UTA U19, dispunând azi după-amiază chiar cu 6-0 (4-0) de juniorii sub 17 ani ai grupării Galaxy Timişoara, care activează competiţional juvenil în numele clubului din Liga 2. 

Repetiţie înaintea testului de poimâine în compania colegei de eşalon Corvinul Hunedoara, nou-promovată cu bilanţul 15 9 4 2 23-11 31 puncte, la unul singur pe locul 2 în urma liderului din Şelimbăr, alb-albaştrii din preajma fostelor furnale având în restul sezonului de toamnă apariţii acasă cu CSM Slatina, la Buzău, pe teren propriu şi cu FC Argeş respectiv la Slobozia.

Meciul de vineri 26 ianuarie e programat de la ora 14 pe stadionul „CFR” din Simeria, după care verzi-albii vor intra în cantonament până pe 3 februarie la Pensiunea Anette din Covaci.

Unde timişenii au disputat al treilea test al iernii, al doilea din ianuarie pe acelaşi teren, acum în compania juniorilor de la Galaxy, având în rândurile lor mai mulţi jucători aflaţi în pregătire cu lotul îndrumat de Cosmin Stan.

Care a început amicalul cu juniorul Secoşan în poartă şi Băluţoiu, Zurbagiu – cpt., Gladun, Ghinescu – Martinov, Salhi – Bruce Nortey, Gavra, Ekmekci şi Paulevici jucători de câmp, în vreme ce portarul Paul Toroc şi juniorii care se pregătesc cu prima garnitură a clubului din Liga 2, şi anume Neag, Jorz, Sima şi Ciprian Dan, au evoluat pentru cei de la Galaxy.

Iar alb-verzii au deschis scorul la una dintre primele ocazii importante de gol, în minutul 17, când Bruce Nortey a centrat de pe dreapta pentru Ahmet Ekmekci, care a împins balonul în poartă de la marginea careului mic. Cei de la Galaxy au replicat prin Ciprian Dan, atacant care se pregăteşte cu secund-divizionarii, şutul său de la 16 metri fiind respins de portarul Secoşan, iar elevii lui Stan au avut apoi un gol anulat, înscris de acelaşi Ekmekci, semnalizat însă în poziţie de ofsaid, dar au şi marcat până la pauză de încă trei ori prin Bruce Nortey în minutul 32, Paulevici (minutul 44) şi Gavra (45).

În partea secundă, echipa dumbrăviţeană a utilizat o formulă în mare măsură schimbată, în alcătuire cu Secoşan (minutul 70, Trifon) – Morariu, Moţiu, Horcea, Ghinescu – Ristin, Cibi (65, Băluţoiu) – Sofran, Olaru, Martinov (65, B. Nortey) – Solabi, care va să zică la mijlocul mitanului secund reintrând în teren Băluţoiu şi Bruce Nortey, în locul lui Cibi (accidentat) şi Martinov.

După care s-au reluat golurile alb-verzilor, în minutul 75 prin Nicolae Sofran, din pasa lui Morariu, iar peste două minute Bruce Nortey, „dublă” după un triunghi de pase pe traseul legându-i şi pe Sofran şi Olaru: 6-0. (foto: cscdumbravita.ro)

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 − cinci =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: