”Verzii” Dumbrăviței înving pe ”Dan Păltinișanu” la ultima repetiție înaintea debutului în Liga 2: 5-0 (2-0) cu juniorii U19 de la UTA. GALERIE FOTO

Cu excepția lui Tismonar – menajat, și Paulevici – accidentat, alb-verzii au jucat astăzi la matineu pe arena ”Dan Păltinișanu” la ultima repetiție înaintea debutului oficial absolut al clubului de la Pădurea Verde în Liga 2, programat sâmbătă de la ora 11 la Târgu Jiu cu urmașa celor din Șirineasa, elevii lui Cosmin Stan desprinzându-se treptat în fața unor sparring-partners deveniți deja tradiționali pentru timișeni, juniorii U19 ai roșu-albilor din Superliga, UTA: 5-0 (2-0).

Programat inițial la Arad, amicalul ”intermediar” din săptămâna precompetițională a fost strămutat pe stadionul ”Dan Păltinișanu”, cu începere de la ora 10, iar ”verzii” au atins ”norma” de 5 cu ”junii” de pe Mureș, CSC Dumbrăvița – UTA U19 5-0, după ce au deschis scorul deja în primul sfert de oră și l-au majorat până la pauză, înscriind apoi și spre mijlocul reprizei a II-a respectiv la începerea ultimului sfert de oră, precum și la final.

Mai jos, mai multe fotografii de la ultima repetiție a elevilor lui Stan înaintea debutului Dumbrăviței în Liga 2, eșalon al cărei ediții de campionat începe deja joi în sudul capitalei, continuând vineri la Slobozia și sâmbătă cu 6 partide la matineu, între care și cea din Gorj, cu specificația că gruparea din Târgu Jiu este identificată drept sarcina pe coloana datelor tehnice a secțiunii Fotbal, în rubrica rezultatelor, a clasamentului și a programului viitor, urmașă fiind a ACS Șirineasa (Vâlcea) și ACS Energeticianul. FRF știe mai exact de ce a încuviințat denumirea unui al doilea club divizionar din Târgu Jiu având ca parte integrantă a numelui tot ”Pandurii”, conform celui tradițional al locului.

Programul complet al etapei I în Liga 2, pe coloana clasamentelor, enumerând totodată și ultimele rezultate din Superliga, programul viitor din primul eșalon și ierarhia la zi a elitei.

Dumbrăvițenii vor debuta acasă abia în runda a doua, la finele săptămânii viitoare, cu CS Unirea Dej, promovată în Liga 2 anul trecut și întrecută de ”verzi” în această vară chiar în Ardeal, 1-2 (0-1) într-o întâlnire amicală din iulie.

Astăzi, Andrei Olaru a marcat deja în minutul 12, din fața porții, cu latul, din colțul careului de 6 metri, după o centrare de pe stânga a lui Ghinescu, iar bănățenii și-au dublat avantajul în minutul 29, prin Luca Bodri, din centrarea lui Grancea de pe flancul drept: 2-0 la pauză.

Scor majorat în minutul 66 de arădeanul Sergiu Sabău, achiziționat în această vară, iar apoi în minutul 76 de Adrian Ungureanu, ex-ripensist care a activat la roșu-galbeni și pe vremea când Cosmin Stan era antrenor al foștilor divizionari ”D”, marcator după o incursiune de pe flancul drept.

Iar tot Ungureanu a făcut și 5-0 în minutul 90 cu un șut din unghi închis, punând punct cu succes pregătirilor prin joc ale dumbrăvițenilor în această vară. Mâine, Ungureanu va fi printre ”verzii” care vor vorbi despre debutul în Liga 2, iar sâmbătă, meciul.

Astăzi, după amical, antrenorul Cosmin Stan a mărturisit că ”Nu sunt mulțumit de ceea ce am văzut. Trebuie totuși să ținem cont că ieri am avut un antrenament fizic, ceva mai dur. Mi-am dorit să îi scot din starea asta de moleșeală și poate am exagerat și eu, i-am certat prea mult la meciul de astăzi. Dar am făcut-o ca să înțeleagă că nu ne putem juca! Mulți dintre băieți cred că la Liga a II-a va fi ca în eșalonul al treilea. Și nu va fi așa! Am încercat să îi capacitez nu doar în vestiar, ci și pe teren. Dacă nu suntem așa cum trebuie să fim în acest punct, vom avea probleme. În momentul în care îi văd deconcentrați, îmi e o ciudă de mor! Lucrurile acestea le discutăm deja de prea mult timp. Nu îmi place să îi văd deconcentrați, chiar dacă e un amical cu o echipă de juniori, la mijloc de săptămână, după un antrenament fizic. Dar eu vreau să îi văd concentrați, că anticipează ceea ce face adversarul, că joacă mai mult la intercepție, că grăbesc atacurile. Dar așa, la «lasă-mă să te las», nu putem juca în Liga a II-a!”

Fotografii

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 5 = douazeci

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: