Verzii Dumbrăviței ochesc transversalele pe Criș

Duelul arădean-timișean al câștigătoarelor în deplasare în etapa I a consemnat încă un rezultat alb și în runda secundă, mărind deja la 3 cifra scorurilor de egalitate fără gol din noua ediție a Seriei 8. Alb-verzii de la Pădurea Verde, de la un triumfal 6-0 la Periam la acest 0-0 sâmbătă seară în județul vecin la nord, unde au mângâiat transversalele: Crişul Chişineu Criş – CSC Dumbrăvița 0-0.

Remiză a liderului după prima etapă la vicecampioana sezonului trecut. Ambele echipe au avut şansa de a deschide scorul într-o primă repriză echilibrată, însă mai ales ”verzii” lui Cosmin Stan, ex-arădeanul Luca Bodri trimițând în transversală în minutul 25 iar Maric şi David irosind și ei oportunități favorabile.

În mitanul secund, abordat și cu Dobie, elevii lui Cosmin Stan s-au arătat a fi și mai ofensivi, și mai decişi în a inclina balanţa în favoarea lor, Schinteie dând tonul ratărilor încă din minutul 50, mare ocazie, puțin pe lângă bară cu un șut din afara careului mare. N-avea să prevadă că ”verzii” se vor căzni în zadar să scuture plasa porții adverse…

Căci şi în minutul 55 Martinov n-a prins cadrul porţii de la numai 7 metri, dintr-o poziție favorabilă. Ca apoi, după cinci minute, noul intrat Dobie să nimerească și el transversala,  şutând de la 14 metri. Iar chiar dacă ”verzii” bănățeni, cu alte schimbări efectuate în minutele 75, 80 și 85, au atacat furibund poarta adversă, fluierul final a consemnat un rezultat alb…

Urmează primirea pecicanilor pe ”Ștefan Dobay”, așadar o revenire a lui Sorin Bălu cu arădenii săi pe terenul pe care a activat câteva sezoane bune, pe când Crișul va merge la CS Șoimii Lipova. Ulterior, următoarea deplasare a Dumbrăviței ar trebui să fie, în principiu, la ACS Poli. Rezultatele etapei a II-a și programul viitor în C8, pe coloana clasamentelor.

*

Cosmin Stan, antrenorul principal al oaspeţilor, ne-a spus: ”Este frustrant să nu câştigi la câte ocazii clare de gol am avut, dar totuşi plecăm cu un punct şi cred că am lăsat o impresie foarte bună oamenilor care au văzut meciul.”

*

CS Crișul: Roșca – C. Popa, Sabău, Nistor, Siminic – Ciubotariu (min. 75. Ivan), Tănase (min. 65, Busuioc), Susan – Clej, Teședan (min. 75, Modan), Giurgiu (min. 70, Mâneran).

Antrenor principal: Adrian Abrudan.

Rezerve: Pășcălău – Haloș, Ciornei, Pașca.

CSC Dumbrăvița: Trifon – Maric, Bura-Kot, David, Ghinescu – Zurbagiu, Gologan (min. 46, Dobie; min. 80, Berivoiescu) – Tismonar (min. 85, Bain), Schinteie (min. 75, Degău), Martinov – Luca Bodri.

Antrenor principal Cosmin Stan.

Rezerve: Ciui – Motreanu, Benea, Andrei, Piţuc.

Au arbitrat: Dragoș Lunca – Claudiu Giurgiu și Ioan Gurgiu (toţi din Cluj). Observator de arbitri: Ştefan Galovits (Oradea), delegat de joc Florin Ştiube (Reşiţa).

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 2 = sapte

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: