”Verzii”, prim triumf în județul Arad

Alb-verzii Dumbrăviței au obținut în această după-amiază prima victorie în județul Arad în noul campionat al Ligii 3, cu ocazia deplasării din etapa a șasea la Cermei, unde au marcat în fiecare repriză și au plusat așadar în urma remizei albe de la Chișineu Criș, izbutind totodată pentru a patra oară în 5 apariții să nu scoată mingea din propria poartă: CS Gloria Lunca-Teuz Cermei – CSC Dumbrăviţa 0-2 (0-1).

CSC Dumbrăvița a revenit pe drumurile Seriei 8 după cele două meciuri la rând acasă cu câte două goluri marcate, 2-0 cu Progresul Pecica și 2-2 cu liderul ghirozean, înscriind și astăzi de la ora 15 tot de două ori, triumf al imbatabililor alb-verzi care astfel încă n-au primit gol în deplasările din Liga 3, după un 6-0 victorios la Periam și un 0-0 la CS Crișul. 

”Verzii” ratau mult în precedenta ieșire în județul Arad însă astăzi au fructificat un corner în prima repriză și s-au desprins după mijlocul părții secunde printr-un ex-arădean, provocând Gloriei a doua înfrângere acasă în noul campionat, la primul duel direct pe teren propriu cu vizitatori din Timiș, după ce până acum a pendulat spre rezultate mai bune la Cermei, de la 1-2 cu Crișul la 0-0 cu CS Șoimii Lipova dar și la 4-2 cu nou-promovata Frontiera Curtici.

Vizitatorii dumbrăvițeni au deschis scorul în minutul 30, după un corner executat de Martinov, mingea fiind lovită cu capul de Adrian Bain, în dreapta portarului… 0-1. Ocaziile s-au succedat la poarta gazdelor dar rezultatul a rămas acelaşi până la pauză.

La reluare, Martinov a efectuat o nouă cursă pe dreapta și a centrat în gura porţii, Berivoiescu șutând puternic pe jos, la rădăcina barei. După numeroase oportunități ale alb-verzilor, în minutul 70, elevii lui Cosmin Stan au dublat avantajul prin Luca Bodri, care a primit o pasă perfectă de la Motreanu, şutând la colțul lung… 0-2.

Alb-verzii rămân astfel pe podium și așteaptă revanșa acasă cu CS Șoimii Lipova, care se impunea în vară cu 0-1 pe ”Ștefan Dobay” în Cupa României, după care deplasarea la Dudeștii Vechi și primirea altei nou-promovate, Frontiera Curtici, la finele turului.

Rezultatele etapei a VI-a în C8 și programul viitor, pe coloana clasamentelor.

*

CS Gloria Lunca Teuz Cermei: Gîrlea – Stoianovici, Iuga, D. Pop, Ursoi – Salka, Lazăr – Vlad, Sergiu Popa, Piț – Raul Popa.

 Antrenor principal: Flavius Moisă.

Rezerve la start: Creța – Tenlep, Clipotă, Țurcanu, Mateucă, Bercu, Șimăndan, Maxim.

CSC Dumbrăvița: Trifon – Motreanu, David, Bain, Ghinescu – Schinteie, Martinov – Tismonar (min. 85, Degău), Berivoiescu (min. 70, Dobie), Bodri – Paulevici (min. 88, Andrei).

Antrenor principal: Cosmin Stan.

Pe bancă: Ciui şi Pițuc.

Au arbitrat: Kemenes – Despa (ambii din Baia Mare) şi Mureșan (Cavnic). Observator de arbitri: Unimătan; delegat de joc, Ştiube (Reşiţa).

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 8 = paisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: