Vesticele înving acasă. Unirea menține avantajul după pauză: ”Încă o dată pot spune că noi respectăm competiţia, cum trebuie să o facă toate echipele, şi am spus totul!” Lobonea desprinde Pobeda cu 3 în repriza a II-a

CS Unirea a reușit pentru a doua oară consecutiv marcarea a patru goluri la Sânnicolau Mare respectiv al treilea succes la rând pe arena ”Gheorghe Biaș”, pe când ”bulgarii” Pobedei și-au păstrat punctajul maxim în retur pe stadionul ”Hristo Stoichkov” din Dudeștii Vechi prin a înscrie de trei ori după pauză grație aceluiași Sebastian Lobonea, în ceea ce au fost astăzi de la ora 18 primele două jocuri ale rundei cu numărul 27 din liga a patra timișeană.

CS Unirea Sânnicolau Mare – Progresul Gătaia 4-2 (2-0)

Au marcat: Valentin Grigore (min. 8), Andrei Manoliu (min. 19), Bogdan Wilheim (min. 47) şi Victor Opriş (min. 88), respectiv Cristian Pele (min. 54) şi Alexandru Olar (min. 59).

Valentin Grigore (CS Unirea) a marcat primul gol al etapei 27 în liga a IV-a

Meci frumos, cu multe goluri, pe un teren foarte bun, oaspeţii revenind de la 3-0 la 3-2, scor la care au avut bare consecutive în aceeaşi fază din minutul 65 prin Pleşcan şi Jinga.

De menţionat pe de altă parte și că în minutul 56, la scorul de 1-3, Valentin Grigore a ratat o lovitură de la 11 metri, mai bine spus apărată de portarul Marco Bota, care a mai rezolvat trei situaţii de unu la unu.

Dar cel mai frumos gol al meciului l-a marcat Victor Opriş, cu un şut direct în vinclu, rezolvând ecuația în minutul 88 și complicând situația oaspeților codași: 4-2.

CS Unirea: Timiş – Uzun, Cărpinişan, Opriş, Bataneaţ, Galea, Crişan, Manoliu, Grigore, Dima, Florescu.

Antrenor Nicolae Căprărescu.

Au mai jucat: Bizău, Jivici, Wilheim şi Blaga.

Pe bancă: Sitaru, Pînzaru, şi Costea.

Progresul: Bota – Verdeş, Ionesi, Mincu, Gavrilă, Jinga, Olar, Istodor, Pele, Borlea, Crişan.

Antrenor Cosmin Suşman.

Au mai jucat cele trei rezerve trecute pe raportul de arbitraj: Luca, Ichim şi Pleşcan.

Au arbitrat: Alexandru-George Manea – Bogdan Chiorpec şi Mădălin Bulgăraşu, observator de arbitri Cornel Avram iar delegat de joc Daniel Iovan.

Flavius Sitaru (CS Unirea): ”Sincer, locul pe care îl ocupă Gătaia nu este real, a jucat frumos, cu ratări la ambele porţi, chiar a arătat fotbal! Şi noi am ratat foarte mult şi după aceea am tremurat, dar finalul ne-a aparţinut. Felicit golul lui Opriş, chiar a fost senzaţional. Încă o dată pot spune că noi respectăm competiţia, cum trebuie să o facă toate echipele, şi am spus totul!”

Cosmin Suşman (Progresul Gătaia): ”Da, conducerea clubului nu mi-a acceptat demisia şi am revenit. Astăzi nu am avut şansă, noi ne-am trezit la 3-0, puteam întoarce rezultatul în zece minute dar am ratat şi singur cu portarul advers de vreo două-trei ori. Cei de la Sânnicolau au jucători foarte buni, au o echipă de primele trei din acest eşalon. Am avut un arbitraj foarte bun, al lui Manea, iar dacă ar fi fost toate aşa, noi nu eram acum pe ultimul loc. Astăzi, băieţii au jucat bine dar şi adversarii au fost mai buni”.

Victorie a amfitrionilor și în celălalt meci jucat în această seară în vestul județului… Pobeda Dudeştii Vechi – ASO Făget 5-1 (2-1).

Au marcat: Sebastian Budur (min. 15), Emanuel Michi (min. 20) și Sebastian Lobonea (min. 55, 68, 82), respectiv Alexandru Apostol (min. 31).

Este al cincilea triumf acasă în retur al ”bulgarilor”, după succese cu 3-0, 2-1, din nou 3-0 și chiar 9-1.

De remarcat hat-trick-ul reuşit de Sebastian Lobonea în partea secundă dar şi cea mai mare ocazie de gol a gazdelor, prin antrenorul-jucător Daniel Vasilcin, care, în minutul 78, la scorul de 4-1, după ce a driblat trei adversari precum şi portarul, nu a mai nimerit poarta goală din mijlocul careului mare. Oaspeţii au jucat din minutul 62 în zece jucători, Horea Onae fiind eliminat pentru un fault în calitate de ultim apărător.

Etapa continuă. Clasamentul actualizat, pe coloana datelor tehnice.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci + = 6

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: