Vicecampioana Crișul depășește nou-promovata Pobeda cu același 1-0 din tur

După ce nu și-a luat revanșa la Pecica, ba din contră, pierzând în fața Progresului tot la două goluri diferență, precum în tur, CS Crișul Chișineu Criș a încheiat aparițiile din acest an tremurând pentru păstrarea unui minim avantaj în fața oaspeților nou-promovați din Dudeștii Vechi, învinși în cele din urmă tot cu 1-0, și tot după ce arădenii înscriau încă din prima parte, aidoma întâlnirii directe din turul Seriei 8 în Liga 3.

Favorita CS Crișul a valorificat sâmbătă de la ora 14 avantajul terenului propriu în ultima sa apariție pe 2021, vicecampioana la zi a seriei impunându-se în fața nou-promovaților ”bulgari” printr-un unic gol înscris după mijlocul reprizei I, suficient pentru a egala la puncte liderul din Ghiroda și Giarmata Vii, rămas totuși în fotoliul fruntaș grație diferenței superioare de golaveraj.

Gazdele arădene, prezente la mijlocul acestui an la barajul de promovare în Liga 2, s-au aliniat astăzi în cadrul etapei a XIV-a din C8 după premiera de a lega apariții în campionat fără victorie, ”dublă” nereușită în urma căreia au cedat șefia seriei, reabilitarea fiind neconvingătoare, doar 1-0 cu vizitatorii de la Pobeda, care au trecut pe lângă egalare și în prelungiri. 

Astfel, Crișul a bifat al treilea meci consecutiv acasă fără gol primit, rubrică imaculată la acest capitol din 16 octombrie, 2-1 cu oaspeții din Ghiroda și Giarmata Vii, arădenii fiind fără eșec pe teren propriu din 18 septembrie, 0-2 cu Progresul Pecica.

Însă astăzi ar fi putut încheia cât se poate de rău… CS Crişul Chişineu Criş – Pobeda Star Bisnov 1-0.

N-a fost însă să fie pentru ”bulgari”, Nicu Modan înscriind unicul gol în minutul 27, punct și de la capăt pentru timișeni, care și sâmbăta viitoare vor juca tot în județul Arad, la nou-promovații din Curtici, la căderea cortinei peste sezonul de toamnă în Liga 3. De fapt, Pobeda a disputat ultimele 3 deplasări de fiecare dată în județul vecin la nord, pierzând și de astă dată.

Dar scorul  nu reflectă neapărat prestația celor două echipe, gazdele răsuflând ușurate că au scos-o la capăt prin golul marcat în minutul 27 de Nicuşor Modan cu un şut de la 12 metri, după o centrare expediată de pe flancul drept de Haloş.

Căci ”bulgarii” au avut oportunități de a egala, inclusiv în prelungiri (minutul 90+2), vicecampioana seriei scăpând cu fața curată în fața oaspeților nou-promovați.

Rezultatele etapei a XIV-a din C8 și programul celei de-a XV-a, pe coloana clasamentelor la zi.

*

Crișul Chişineu Criș: Roșca – Haloș, Sabău, Nistor, Siminic – Clej, Tănase, Susan, Mâneran – Teședan, Modan.

Antrenor: Adrian Abrudean.

Pobeda: Stoianov (min. 66, Toroc) – Lungu (min. 89, Kalapiş), Miculescu, Bilia, Bîrloveanu – Vincu (min. 79, Rad), Briciu, Vasilcin, Sebastian Budur – Chistrugă (min. 66, Staicu) – Bîrza (min. 79, Costescu).

Daniel Vasilcin (Pobeda)

Antrenor: Daniel Vasilcin. Care a remarcat la final că ”este chiar ridicol, mai toţi antrenorii arădeni declară în presa lor că au caştigat meritat şi fără drept de apel. Chiar nu sunt far-play! În afară de antrenorul Flavius Moisă, care a relatat corect ce a fost la meci, și chiar merită felicitat. Despre joc, prima repriză a fost echilibrată, au avut numai o ocazie – atât, dintr-o greşeală de-a noastră, și au dat gol. În repriza a doua noi am ratat câteva ocazii de gol iar în final o mare situaţie de a egala. Când am scăpat pe contraatac iar centrarea lui Bilia nu a putut fi interceptată de Costescu, Kalapiş, Rad sau Staicu, fiind în fața porții. Au trecut pe lângă minge…”

Arbitri: Hurducaș (Cluj) – Buzzi şi Toader (ambii din Oţelu Roşu). Observator de arbitri: Marcu (Oradea); delegat de joc: Copăcean (Reşiţa).

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 − = trei

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: