Victorii la zero în debutul etapei a XIII-a în ”D” Timiș

Cocoșul Orțișoara, cu antrenorul Ghiță Chimiuc revenit pe banca tehnică, a stopat o serie de 6 înfrângeri în Divizia D Timiș, impunându-se după 8 etape, și încă la scor, precum s-au mai detașat în partidele de astăzi de la matineu și AS Peciu Nou respectiv Unirea Tomnatic, aceasta în condiții de deplasare…

Din etapa a V-a n-a mai cunoscut Cocoșul gustul victoriei, atunci fiind vorba despre cel de-al doilea succes în noul campionat, consecutiv în apariții acasă.

Cocoşul Orţişoara – CSO Făget 4-0 (1-0): Mircea Casian 20, 33, Flavius Ion 60, Adrian Neagoie 78.

Victorie prin care elevii lui Chimiuc au trecut în ierarhie peste învinșii lor. În celelalte două cazuri însă, formațiile mai bine clasate s-au impus la zero…

Acasă, AS Peciu Nou – AS FC Bazoşu Vechi 3-0 (1-0), prin golurile lui Denis Bud din minutele 20 și 60, și Cosmin Gorbe (78), respectiv în deplasare: ACS Voinţa Maşloc – Unirea Tomnatic 0-3 (0-1). Marcatori, Alexandru Apostol 45, Ionuț Nemițeanu (55) și Florin Sandu 70. Ionuț Nemițeanu, eliminat în minutul 75. Nicușor Bogdan (UT) ratează un penalty în minutul 88.

Etapa continuă cu jocurile de la ora 15 și duminică. Ierarhia actualizată și programul viitor, pe coloana datelor tehnice.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci − 4 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: