VIDEO Look Sport. Farul – UTA 0-0. Duelul pentru play-off, încheiat indecis

UTA a remizat alb sâmbătă după-amiază la Ovidiu la reluarea returului în sezonul regular din Liga 1 dar și la reluarea campionatului după pauza competițională datorată meciurilor jucate de România în preliminariile C.M. Qatar 2022 – fără a obține calificarea la barajul pentru turneul final, arădenii înregistrând încă un rezultat de egalitate cu vecina de clasament cu același punctaj Farul, identic celui din etapa I, același 0-0. Iată echipele, un rezumat video al Look Sport și câteva detalii furnizate de aceeași sursă, cu mențiunea că roșu-albii vor juca runda viitoare acasă cu FC Argeș iar apoi la FCSB.

Farul şi UTA Arad au terminat la egalitate, 0-0, în direct pe Look Sport, primul meci al zilei de sâmbătă din Casa Liga 1, rezultat în urma căruia cele două echipe rămân pe locul al şaselea, cu 25 de puncte, la egalitate cu FC Voluntari.

Cine a aşteptat un meci foarte echilibrat la Ovidiu a avut dreptate, pentru că Farul – UTA a fost, timp de 90 de minute, o luptă pentru supremaţia la mijlocul terenului, presărată cu rare momente în care vreuna dintre echipe a reuşit să domine cu adevărat. Jefte (7) l-a încercat pe Balauru, care s-a dovedi atent, apoi acelaşi golgheter spaniol al campionatului a lovit bara (minutul 14), în ceea ce avea să rămână singura mare ocazie a meciului.

VIDEO REZUMAT:

A trecut o oră de joc până la următorul moment periculos, dar Artean (71) nu a nimerit poarta din poziţie bună, apoi David Miculescu (85) a irosit o ocazie importantă, ratând un şut din poziţie bună. Balint s-a apărat bine, Hagi a atacat ineficient, iar Farul – UTA s-a terminat 0-0, un rezultat echitabil şi conform cu realitatea din teren.

FARUL: Aioani – Dussaut (Radaslavescu 46), Larie, Ghiţă, De Nooijer, Boboc – Artean, Purece (Chiţu 80), Ely Fernandes (Ad. Petre 64) – Betancor (Sali 80), Pitu (Dobrosavlevici 64)

Rezerve: Brănescu, Buta, Martinovic, Casap

UTA: Balauru – Shlyakov, Medimorec, Erico, Vukcevic – Batha, Passaglia (Vorobjovas), Roger (Benga 90+1), Ubbink (Mercioiu 84) – Miculescu (Bustea 90+1), Dangubic (Antal 73)

Rezerve: Iacob,, Baravykas, Dima, Isca.

Tot conform Look Sport, VIDEO: „Mergeţi pe mâna lui!”. Hagi, replică amplă pentru Stoichiţă în dezbaterea din jurul naţionalei

Dezbaterea din jurul echipei naţionale şi a direcţiei pe care aceasta trebuie să meargă continuă cu un dialog de la distanţă între Gică Hagi şi Mihai Stoichiţă. După ce şeful Comisiei Tehnice a FRF a exclus un proiect pe termen lung, Hagi l-a contrazis public şi a explicat de ce România are nevoie, de fapt, de varianta propusă de Rege.

„Chiar dacă Stoichiţă crede altceva, eu cred că e nevoie de un nou proiect, de o nouă generaţie care să fie construită ca să câştige. Altfel, românii nu pot să fie fericiţi. Iar dacă se cer rezultate de azi pe mâine, nu o să vină şi iar o să fim decepţionaţi.

VIDEO DECLARAȚIE HAGI:

Era cel mai uşor să zic cum zice Stoichiţă: bă, e calificare, mergem pe ăla. Şi iar nu ne calificăm şi iar ne plângem. Dar eu mi-am zis părerea.

Dacă nu ai rezultate, ce trebuie să faci? Asta e întrebarea mea pentru directorul tehnic al naţionalei. Să construieşti o echipă. Păi dacă nu ai rezultate, trebuie să construieşti ca să vină acele rezultate.

Dacă nu vin, o să vină o minune. Ne bucurăm de un meci-două, apoi iar clacăm, îi aruncăm pe copii în faţă, cade pe ei şi săracii, în spatele lor au nevoie de putere, de timp, ca să crească şi să devină foarte buni.

Mergem pe drumul ăsta. Sută la sută ne califcăm la Europene. OK, iar dacă nu ne calificăm, iar trec doi ani şi iar o luăm de la zero. Am explicat foarte clar.

Când nu mai ai temelie pe care să construieşti, deci când nu mai ai rezultate de 20 de ani, trebuie să faci ca la arhitectură, să ştii să pui bazele unui proiect mare, să formezi acea bază care să fie câştigătoare. Dacă el o vede altfel, mergeţi pe mâna lui”, a declarat Hagi, sâmbătă seara, după Farul – UTA 0-0.

„E clar un singur lucru: echipa naţională nu e un loc pentru proiecte pe zece ani. Cine are răbdare să te aştepte zece ani? Dacă cerem rezultate imediate, ce sens are să vorbim despre proiecte?

E adevărat că Gică şi-a făcut un proiect foarte frumos, care ţine o Academie, unde lucrezi zi de zi. La naţională vii de trei ori anul viitor: în martie, în iunie şi prin toamnă. Ce proiect să faci?”, e declaraţia lui Stoichiţă, pentru PlaySport.ro, care nu i-a convenit managerului de la Farul.

Ultimele rezultate din etapa a 16-a în Liga 1, programul rundelor 16-17 și clasamentul la zi, pe coloana datelor statistice a secțiunii Fotbal.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 + = doi

 


Alte articole legate de acest subiect: