VIDEO: penalty. Claudiu Apro, fost la Ripensia, gol pentru Csikszereda contra timișorenilor, pe ”Dan Păltinișanu”. Noroit: ”Mă bucur că am ieșit sănătos de pe teren! Tot fotbalul românesc trebuie să aibă condiţii mai bune, nu numai la Timişoara, peste tot!”

AFK Csikszereda Miercurea Ciuc a învins din nou pe ”Dan Păltinișanu” în actuala ediție de campionat 2021/2 a Ligii 2, și tot cu 1-2, mai întâi în fața Politehnicii, pe care o egala rapid și o depășea la potou, astăzi împotriva Ripensiei, în dauna căreia a deschis scorul tocmai fostul fundaș al roșu-galbenilor de pe Bega, Claudiu Apro. De fapt, harghitenii au aliniat 3 ex-timișoreni în primul 11, Apro, Ivanovici – coautor la golul victoriei vizitatorilor, și Schieb, schimbat la pauză cu marcatorul străin al reușitei decisive din minutul 64. Cronica, GALERIA FOTO și alte declarații, în articole anterioare. Rezultatele rundei a 16-a în eșalonul 2 și clasamentul actualizat, pe coloana datelor tehnice a secțiunii Fotbal.

Claudiu Apro, fost jucător al Ripensiei, astăzi fundaş marcator în roșu-negrul harghitenei Csikszereda…

– Ai reuşit o victorie îmoptriva fostei tale echipe…

C.A.: ”Sunt fericit şi mă bucur că am câştigat! Nu contează împotriva cui jucăm, noi luăm fiecare meci în parte si scopul este să luăm cele trei puncte.”

Arăţi ca după o luptă în nămol…

– Aţi văzut şi dumneavoastră cum a fost terenul… Mă bucur că am ieşit sănătos de pe teren. La fel şi colegii mei, şi cei de la Ripensia. Asta este cel mai important înainte de Sărbători,  asta este mai important, sănătatea.

– Pentru voi a fost o cursă de urmărire de la începutul sezonului, care a fost cum a fost. Acum v-aţi apropiat de play-off cu această victorie…

– Am început greu campionatul, dar după aceea am luat etapă cu etapă, am început să adunăm puncte şi acum suntem pe locul şapte, la două puncte de play-off. Și încercăm să scoatem maximum până la sfârşit.

– Având în vedere ce condiţii ai avut aici, acum te bucuri că ai plecat de la Ripensia…

– Nu pot să zic, nu am plecat că am meritat, spun eu. Și am avut o şansă să plec, mulţumesc domnului Mihu că m-a lăsat să văd cum este la alte echipe şi dacă pot ajunge mai sus.

Fotbaliștii ar trebui să aibă condiţii mai bune…

– Normal! Tot fotbalul românesc trebuie să aibă condiţii mai bune, nu numai la Timişoara, peste tot.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase × = 18

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: