VIDEOx2. Ex-internaţionalul olandez Bas Dost, diagnosticat cu miocardită după prăbuşirea pe gazon: unul dintre cele 1291 efecte adverse „vaccinării sigure şi eficiente”. Îşi suspendă cariera: „Consecinţele pot fi destul de grave”

Unul dintre cele 1.291 de efecte adverse de pe urma aşa-zisei „vaccinări”, fals promovată în 2020-2021 ca fiind „sigură şi eficientă”, şi anume miocardita – explicit specificată între cele nici mai mult, nici mai puţin decât exact 1.291 de efecte adverse drept consecinţe ale „vaccinului necesar ca unică soluţie de revenire la normalitate”, cum la fel de mincinos era propagandistic trâmbiţat maselor de către circul mediatic al „naraţiunii oficiale”, a mai făcut o victimă sub forma scurtcircuitării carierei ex-internaţionalului olandez Bas Dost, astfel diagnosticat săptămâna aceasta după ce duminică se prăbuşea subit pierzându-şi cunoştinţa în timpul meciului lui NEC Nijmegen din etapa a 10-a a Eredivisie cu AZ Alkmaar, întrerupt în consecinţă în minutul 90.

„Acum am aflat de la cardiolog ce a cauzat incidentul. Am fost supus la numeroase teste în ultimele zile, iar acestea au arătat că am miocardită. Cauzele inflamaţiei pot fi diferite, iar consecinţele pot fi destul de grave, dar am fost norocos că am reuşit să fiu resuscitat cu succes pe teren”, a semnalat ex-internaţionalul cu un gol în 18 selecţii între 2015 şi 2018 pentru „Portocala mecanică”, nevoit implicit a-şi suspenda cariera, după cum informează joi 777score , şi nu precum dezinformează prin omisiune aceiaşi „campioni eroi ai presei sportive” de pe Dâmboviţa, care şi-au mai afundat astfel niţel coatele îmbibate-n sânge din 2020 încoace, titrând legat de „veşti bune de la Bas Dost” şi citându-l cum că „mă simt bine!”  

Cât de bune putând fi oare veştile diagnosticării cu miocardită a înaltului atacant trecut de-a lungul carierei, printre altele, şi pe la Heerenveen, VfL Wolfsburg, Sporting Lisabona, Eintracht, Club Brugge sau Utrecht? Eventual pentru profani şi puerili. Care ar fi făcut bine să nu încurajeze în 2020-2021 cu inconştienţă şi iresponsabilitate toate „măsurile” şi aşa-zisa „campanie de vaccinare”, ocazii cu care şi-au umplut mâinile de sânge, amplificând pericolul la adresa sănătăţii publice, cu consecinţele actualmente de rigoare, asta pentru cunoscători. 

Dost, care în ultimul său joc a marcat şi a fost co-autor al unui gol, a mai semnalat că „examinarea va continua încă câteva zile, apoi voi merge acasă, unde trebuie să mă odihnesc şi să mă recuperez complet după cele întâmplate. Abia după aceea, voi avea mai multe informaţii despre viitorul meu. Între timp, voi lua o pauză de la fotbal şi voi petrece cel mai mult timp cu familia mea şi cu cei dragi.”

Olanda era cu inconştienţă dată drept exemplu pozitiv de către circul mediatic de pe Dâmboviţa în 2021 cum că ar fi atins un procentaj însemnat al aşa-zisei „vaccinări”, consecinţele nefaste văzându-se însă, iată!, după nici 3 ani, sub forma varietăţii efectelor adverse manifestate şi în alte cazuri în arena fotbalistică, nu doar „pe pielea” lui Overmars sau van der Sar, pentru a nu mai pomeni că nu mai demult decât duminică noapte a murit subit la numai 20 de ani ciclistul batav Groeneveld, prăbuşit în public, după cum puteţi citi mai multe aici, iar cu cât mai ridicat procentajul aşa-zisei „vaccinări” din 2021-2022, cu atât mai răspândite şi complicaţiile ulterioare în respectivele naţiuni, într-o cauzalitate directă, fără a mai insista pe seama realităţii factuale obiective a adevărului gol-goluţ, însă tacit omis din dezbaterea publică, şi anume că transfecţia de la cei înţepaţi către nevaccinaţi este în plină derulare, cei care au rămas cu luciditate departe de ac fiind periclitaţi şi îmbolnăviţi de miliardele de „sinucigaşi” care au optat pentru injectare. 

Prin alte părţi, în emisfera sudică de exemplu, „Avem dovada Official Information Act că Guvernul ştia fiecare efect advers încă înainte ca primul vaccin să fie administrat în Noua Zeelandă. Cei 30 de vaccinaţi în aceeaşi zi şi-n aceeaşi locaţie care sunt cu toţii morţi, decedaţi într-o proximitate temporală, echivalează cu toţi jucătorii de pe teren ai unui meci de rugby, dintr-o dată morţi subit. Datele indică zeci de mii de decese legate de injecţiile covid-19 şi solicităm o investigaţie penală completă”, iar mai multe detalii şi declaraţia VIDEO sunt accesibile aici.  

VIDEO: prăbuşirea lui Dost. Amănunte adiţionale, pe activenews.ro, aici. 

 
Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Internațional, Liga 1 și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase × 2 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: