VIDEOx2: goluri din 11 metri. Campionatul Judeţean Timiș, Seria I: AS Tricoul 1 Iunie Timişoara – AS FC Mureşul Cenad 3-2 (2-1). Declarații Neamțu, Harkai & GALERIE FOTO 40+: ”Unde-i mingea?”

A demarat etapa a III-a în returul Campionatul Judeţean Timiș, liga a V-a, iar chiar dacă vremea n-a fost aliată a fotbalului în prima sâmbătă din aprilie, iubitorii jocului s-au bucurat de sportul în 11. În estul Timișoarei, în Seria I, AS Tricoul 1 Iunie – AS FC Mureşul Cenad 3-2 (2-1), contând pentru etapa 18.

Terenul din cartierul Plopi a magnetizat 25 de spectatori, bucurându-se de un meci frumos, cu multe goluri şi un fair-play cum rar mai vezi la un joc de liga a V-a, fără cartonaşe, așadar arbitraj fără bătăi de cap.

Oaspeţii din Cenad aveau a deschide scorul încă din minutul 9 în urma unei lovituri de la 11 metri, acordată pentru fault si transfornată cu siguranţă de Bogdan Wilhelm: 0-1.

Video: 0-1

În minutul 22, Pocităreanu a șutat în transversală de la 16 metri, iar în minutul 26 egalitate, 1-1, tot din 11 metri, transformat de Lucian Gheorghevici.

Video: 1-1

După 5 minute avea să fie 2-1. Bogdan Preda, lansat spre poartă, a intrat în careu şi de la 11 metri lateral dreapta a şutat pe jos la colţul lung.

După pauză, acelaşi randament, cu patru înlocuiri. Şi au urmat altele.

În minutul 53 putea fi 2-2 dar Popescu a nimerit transversala cu un sut de la 20 de metri. Iar în loc de 2-2, 3-1, gol marcat de Robert Oşvath în minutul 66. 

Vizitatorii s-au apropiat la un gol în minutul 78, Alex Popescu ”închizând tabela”, după ce tot Mureșul o ”deschidea”.

În minutul 80, Mateică – noul intrat, a ratat şansa desprinderii, angajat spre poartă și intrat în careu, de unde a trimis cu latul din 12 metri pe lângă stâlpul din dreapta. 

Se încheia la limită un joc care a lăsat o bună impresie și prin disciplina din teren, protagoniștii meritând felicitări.

La final, căutări. Unde o fi mingea buclucașă? Balonul galben, ”detectat” de Sporttim sub tribuna metalică. Fotografiile, ceva mai jos.

Iar etapa continuă. Programul etapei 18 și clasamentele, pe rubrica dedicată datelor tehnice.

*

Tricoul 1 Iunie: Jurcuţ (cpt.) – Bogdan Preda, Hărpăilă, Blejdea, Dănuţ Prodan – Waleed, Stiopu, Gheorghevici, Ionuţ Prodan – Oşvath, Pocităreanu.

Antrenori: Ioan Neamţu şi Gheorghe Potra.

Au mai jucat: Calomfirescu, Ganea, Lazăr, Mateică şi Szabo.

Rezerve: Coşman, Ciublea, Todea. De menţionat că ultimii doi sunt accidentaţi.

Mureşul Cenad: Vizer – Rusu, Pîrghie, Daniel Moldovan, Miron – Jivici (cpt), Bogdan Wilhelm, Robert Moldovan, Vidican – Popescu, Soproni.

Antrenor Iosif Harkai.

Au mai jucat: Blajereanu şi Tiţă.

*

Ioan Neamţu (antrenor Tricoul): ”Este normal să fiu bucuros că am câştigat! A fost un meci curat, cum aş dori să fie toate în acest campionat. Felicit elevii mei pentru joc, în special pe veteranul nostru Mateică. Demonstrează că mai poate juca fotbal iar copiii noştri mai tineri trebuie să ia exemplu de la el. Despre oaspeţi, nu am cuvinte, merită felicitări!”

Iosif Harkai (antrenor Cenad): ”Pot spune că un rezultat de egalitate ar fi fost mult mai echitabil. Dar fotbalul se joacă pe goluri. Cred că 11 metri a fost acordat uşor pentru gazde. Totuşi doresc să felicit gazdele pentru fair-play”.

Fotografii

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la VIDEOx2: goluri din 11 metri. Campionatul Judeţean Timiș, Seria I: AS Tricoul 1 Iunie Timişoara – AS FC Mureşul Cenad 3-2 (2-1). Declarații Neamțu, Harkai & GALERIE FOTO 40+: ”Unde-i mingea?”

  1. Ionică spune:

    Mulțumim.pentru poze!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte + = 10

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: