Viitorul, portdrapel al Timişoarei la Braşov, locul 3 la U8

Viitorul Timişoara a fost unica reprezentantă a fotbalului juvenil de pe Bega la tradiţionala competiţie hibernală de minifotbal pentru copii Braşov Indoor Cup, urcînd pe podiumul categoriei de vîrstă U8, din 25 de formaţii la start.

Comparativ cu participarea din anii trecuţi, la ediţii precedente ale turneului de iarnă găzduit sub Tâmpa, Timişoara s-a prezentat de această dată doar prin Viitorul, care a progresat în week-end pînă în faza semifinală a întrecerii rezervate copiilor născuţi în anul 2005, în care a cedat la lovituri de departajare, cu 2-3, după 1-1 în timpul regulamentar de joc, celor de la ACS Viitorul Argeş, revanşîndu-se însă în finala mică, 3-0 cu Junior Galaţi.

Echipa antrenată de Cristi Moraru s-a clasat astfel pe locul 3, în vreme ce o a doua echipă a Viitorului la aceeaşi categorie de vîrstă a obţinut locul 16. Kinder Târgovişte s-a impus în finala la U8, în dauna copiilor piteşteni.

Braşov Indoor Cup 2013 s-a disputat, ca şi în anii trecuţi, în cursul a două sfîrşituri de săptămînă, mai întîi în perioada 15-17 februarie, în cadrul categoriilor U9 şi U11, ultima avînd două mini categorii, pe teren sintetic respectiv în sală, iar apoi în perioada 22.02-24.02, cînd a continuat la U7, U8 şi U10.

Aşadar cel mai puternic turneu de fotbal în sală pentru copii şi juniori din România a avut la ediţia sa din acest an 136 de echipe, împărţite pe 5 categorii de vîrstă, dar participarea internaţională a fost mult mai limitată, restrîngîndu-se la reprezentantele unor ţări limitrofe României.

La categoria U7 au concurat 16 echipe, la U8 25 de formaţii, la U9 28, la U10 un număr de 24 de echipe iar la U11 32 pe sintetic respectiv 8 în sală.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Viitorul, portdrapel al Timişoarei la Braşov, locul 3 la U8

  1. unul spune:

    e bine si e rau sa participi la asa ceva, e bine ca au ocazia copiii sa se intalneasca cu altii si ca se invata ca in fotbal se fura si e rau, ca pe multi ii demoralizeaza faptul ca , in fotbal romanesc se fura, chiar si la cei de asa o frageda varsta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 1 = opt

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: