”Violetele” Politehnicii înving cu 17-0 pe ”Știința” în Liga 1

Politehnica Timișoara a stabilit astăzi la matineu, cu ocazia jocului inaugural al etapei a III-a în Liga 1 Feminin, scorul record al începutului noii ediții de campionat, trecând cu 17-0 pe ”Știința” de una dintre formațiile fără victorie în primele două runde din jumătatea inferioară a ierarhiei, ACS Fotbal Feminin Baia Mare.

”Violetele”, care preluau fotoliul de lider după acel 11-0 administrat în etapa de debut tot pe ”Știința” arădencelor, și-au bătut astăzi propriile recorduri pe gazonul ”Științei” și în general, înscriind de 17 ori prin nu mai puțin de 9 sportive.

Mai mult, elevele lui Mirel Albon n-au primit nici un gol în primele 3 apariții, câștigând la zero și în deplasare, 0-3 la Târgu Mureș, runda trecută.

Maramureșencele, care au pendulat de la un 1-1 înregistrat la Galați în prima etapă, la 0-11 acasă cu campioana din Cluj în runda a doua, au fost extrem de ușor depășite de bine pregătita grupare de pe Bega, pentru care Nikolina Cakovic a înscris de 5 ori. 

A opta din 12 formații la finalul sezonului regulat trecut, cu 6 înfrângeri în 11 meciuri. Fotbal Feminin Baia Mare a fost copleșită de avântul ofensiv al polistelor, pentru care Bianca Ienovan a marcat și ea de 3 ori, iar Jivan și Grigore câte două goluri fiecare, unul înscriind Araujo, Sucilă, căpitanul Meluță, Clara Roșu și Ancăș. 

Mai ca la antrenament pentru ”violete”, care dumibica viitoare, de la ora 13, vor juca la București cu nou-promovata Carmen 1937, și aceasta pe podium cu punctaj maxim după primele două runde, iar apoi abia la mijloc de octombrie vor mai apărea polistele într-un meci acasă de campionat, cu Universitatea Galați, urmat în runda a V-a, la mijlocul turului și al sezonului regulat, de derby-ul de la Cluj cu multipla campioană la zi Universitatea.

Programul etapelor 3-4 și rezultatele, pe coloana clasamentelor la zi. 

*

Politehnica Timișoara: Roșu – Meluță, Dincă, Bratu, Araujo, Sucilă, Roșu, Mirea, Jivan, Ienovan, Cakovic

Au mai intrat Câmpean, Codrescu, Kurja, Ancăș și Grigore. 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Feminin, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru + 9 =

 


Ultimele articole din categoria Feminin: