„Violetele”, prim succes al săptămânii, urmează Roşiorii de Vede

Politehnica Timişoara a înscris astăzi cele mai multe goluri într-un meci jucat în noul campionat, de 7 ori, cu ocazia celei de-a doua etape din returul Ligii 1 Feminin, în care şi-a egalat recordul diferenţei de scor stabilit în tur. „Violetele” au trecut cu 7-1 (4-1) de codaşa fără punct ACS Târgu Mureş 1898 MSE 1898, după un 6-0 acum două luni cu penultima clasată din Alexandria, pe care o vor întâlni duminică la Roşiorii de Vede.

După o serie de examene mai edificatoare, „studentele” alb-violet au săptămâna aceasta în program întâlniri cu ultimele două clasate ale elitei de fotbal feminin, de la ora 14 făcând scor acasă în uvertura etapei a IX-a a primei scene, 7-1 cu codaşele târg-mureşence.

În faţa cărora Mirel Albon le-a aliniat pe Roşu – Meluţă – cpt., Jivan, Bratu, Corsei, Kurja, Dawood, Cioablă, Pera, Şepeţan şi Ivanova, două dintre violetel, şi anume Shaira Pera şi Dana Cioablă înscriind de câte două ori fiecare, iar Nikoleta Kurja, Antonia Bratu şi Andreea Şepeţan câte un gol.

Următorul meci acasă al timişorencelor în Liga 1 va fi tot în compania unei formaţii ardelene, CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud, pe 18 noiembrie de la ora 13, dar până atunci deplasarea de duminică la teleormănence, gazde la Roşiorii de Vede.

*Clasamentul actualizat şi programul etepelor 9-10, pe coloana datelor tehnice a secţiunii Fotbal. 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Feminin, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 9 = douazeci sapte

 


Ultimele articole din categoria Feminin: