Viorel Moldovan, Ripensia – Chindia 0-2: ”Această reacție rapidă, de orgoliu, de caracter, este lucrul cel mai bun!”

Chindia Târgoviște a câștigat în această seară pentru a treia oară în deplasare în sezonul de primăvară, distanțându-se astfel la 3 puncte pe locul 2, cu nouă etape rămase de jucat în Liga 2: 0-2 (0-1) în Ciarda Roșie, fief al Ripensiei. Dâmbovițenilor le priește în Timișoara indiferent de starea vremii, câștigând pe malurile Begheiului în eșalonul secund pentru a șasea oară consecutiv în nici 3 ani, pe 4 terenuri diferite. La final, ex-vârful de turneu final mondial Viorel Moldovan a admis că n-a fost nici pe departe ușor…

”N-a fost accesibil, a fost greu, împotriva unei formații foarte bine organizată, știam ce lucrează Pelici, care pune mare accent pe organizarea jocului, pe disciplină. Nu a fost ușor obținută această victorie, în condiții destul de vitrege în repriza a II-a și spre final, dar până la urmă important este că am adăugat la zestre. Să fim acolo, pe locul 2, iar acum să ne întoarcem la Târgoviște pentru a pregăti cât mai bine meciul de duminică împotriva lui ACS Poli”, a semnalat Moldovan.

”Am văzut-o ieri pe ACS, o echipă interesantă! Vivi Răchită a reușit ceva extraordinar acolo, ținând cont de condițiile actuale ale clubului, a schimbat total componența, a legat o echipă foarte organizată, disciplinată, care se luptă și câștigă, chiar dacă este în situația în care este în clasament. Mi-a plăcut, au muncit din greu, nu degeaba au învins-o pe Metaloglobus. Chiar jos pălăria vizavi de ceea ce face Vivi la ACS Poli!”, a adăugat bistrițeanul despre oaspeții de duminică de la 12 de pe arena ”Eugen Popescu”.

”Știam că prognoza meteo va fi destul de neprielnică, dar asta e, trebuie să jucăm, și îi felicit pe băieții noștri, de mare caracter, luptători adevărați, cu care mă mândresc, mă bucur să-i am elevi, și să nu ne oprim aici!”, a mai răspuns antrenorul vizitatorilor albastru-roșii.

Academica are 4 puncte avans în frunte, urmată de Chindia, cu 3 în fața clujenilor și 4 față de CS Sportul Snagov respectiv Petrolul: ”E o luptă strânsă, foarte echilibrată, orice pas greșit costă puncte. Așa încât trebuie să tratăm cu maximă seriozitate fiecare meci, indiferent de adversar, căci una e pe hârtie și altul adevărul în teren”.

În precedenta deplasare, eșec pe litoral, astăzi, triumf prin apă în Banat: ”Apar într-adevăr surprize, noi am avut una la Constanța, dar iată această reacție rapidă, de orgoliu, caracter, și este lucrul cel mai bun! Să continuăm de aceeași manieră iar la final să avem cele mai puține înfrângeri, promovați!”

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 − trei =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: