Vivat, AJF Timiş s-a trezit! Ripensia Timişoara – ASU Politehnica Timişoara în faza judeţeană de miercurea viitoare a Cupei României

AJF Timiş a purces în cele din urmă la programarea primei faze din luna iunie în cadrul Cupei României 2014-2015, pe Timiş. De ce nu au apelat la buna practică uzitată în timpul sezonului trecut, când, pe parcursul primăverii lui 2013, s-au disputat din timp toate tururile, unul câte unul, numai cei din Asociaţia Judeţeană ştiu cel mai bine, dar cert este că miercurea viitoare, în 4 iunie, vor avea loc 14 întâlniri, în frunte cu capul de afiş Ripensia Timişoara – ASU Politehnica Timişoara. 

Ripensia - CS Ghiroda era 1-0 în finala fazei județene a Cupei României 2013-2014, în primăvara trecută, pe "Dan Păltinişanu": bucuria învingătoarei...

 

 

Prima fază a avut loc în 9 martie, programând 9 întâlniri, iar Cupa României faza judeţeană Timiş va reveni aşadar în actualitate după alte aproape trei luni şi în urma încheierii Diviziei D Timiş, căreia i se va pune punct sâmbătă.

Iată programul complet al jocurilor de miercurea viitoare, de la ora 18:

Lorena Giarmata Vii – Ghiroda;

ACS Poli II – Auto;

Voinţa Maşloc – Dumbrăviţa;

Vulturii 2009 Lugoj – Progresul Gătaia;

Gloria Uivar – Timişul Şag;

Unirea 1975 Tomnatic – Pobeda Dudeştii Vechi;

Voinţa Şandra – Cocoşul Orţişoara;

Unirea II – CS Unirea Sânnicolau Mare;

Foresta Mănăştur – Arsenal Făget;

Progresul II – Progresul Racoviţa;

Viitorul Sacoşu Turcesc – Giroc;

Timişul Jabăr – Real Dragşina;

Gloria Remetea Mare – AS Remetea Ianova 2000;

Ripensia – ASU Politehnica.

Câştigătoarele meciurilor în manşă unică se vor califica în etapa a treia a fazei judeţene, ce urmează a fi programată ulterior. Este de presupus că toate tururile vor fi programate în cursul lunii iunie, din aproape în aproape, într-o înghesuială de toată frumuseţea. Dar tot mai bine mai târziu decât niciodată.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Judeţ, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 + = cincisprezece

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: