Vlad Bura (antrenor principal CSC Ghiroda și Giarmata Vii): ”E o perioadă foarte ciudată”

”Buturuga mică” a fost la un pas să răstoarne ”carul mare” pe ”Emilian Pavel”, gazdele din Liga 3 fiind egalate în minutele adiționale de alb-violeții din Liga 2 de la ASU Politehnica Timișoara, care au și dat apoi lovitura în reprizele de prelungiri ale jocului eliminatoriu de miercuri după-amiază, scoțând-o din cursă în turul 4 al Cupei României pe CSC Ghiroda și Giarmata Vii. Căreia i-a scăpat printre degete o bună oportunitate de a se face cu un scalp râvnit: 3-4.

Vlad Bura, antrenor principal al CSC Ghiroda și Giarmata Vii, a spus că a fost un meci foarte greu, un meci viu disputat. Sunt frustrat după acest rezultat, trebuia să câştigăm. Am avut minim 10 şuturi spre poartă, iar ei au avut 4 şi au marcat de patru ori, ăsta este fotbalul! Trebuie să continuăm, a fost un meci pe care l-am avut în mână dar am luat gol la ultima fază din timpul regulamentar. Îi felicit pe băieţi pentru că au avut atitudine şi au demonstrat că suntem o echipă unită, care prestează un fotbal curat. Ce s-a întâmplat astăzi rămâne istorie, trebuie să mergem mai departe…”

– Oaspeţii au declarat că DSP-ul a spus că aveţi un focar… Nu vreau să comentez acest aspect. E părerea fiecăruia şi trebuie să mergem mai departe, să le-o respectăm… Tot ce se poate, la fiecare echipă vor mai apărea cazuri, e o perioadă foarte ciudată. Trebuie scos în evidenţă că băieţii aceştia sunt la a patra săptămâna în care joacă două meciuri pe săptămână şi astăzi ne-au lipsit nouă jucători! Pentru Covid sunt absenţi șase, majoritatea nu au participat în ultimul timp la activităţile noastre, cei care au participat sunt asimptomatici. În fine, toţi sunt total asimptomatici!”

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei + 1 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: