Vlad Dragomir, căpitan, Andrei Mezin, intrat dar eliminat: România – Polonia 0-2 (0-0) la U16

Vlad Dragomir, mijlocașul din generația 1999 al lui ACS Poli Timișoara, a fost căpitan al reprezentativei U16 a României în cel de-al doilea joc amical disputat la Buftea în nici 40 de ore cu Polonia U16.

Vlad Dragomir: deschidere de scor la Deva, în primele 10 minute, la juniori A

Vlad Dragomir: căpitan al României U16

Clubul timișorean n-a mai avut însă și astăzi 3 titulari în 11-le selecționatei juvenile a României, Andrei Mezin fiind introdus după peste o oră de joc și eliminat ulterior, în prelungiri, iar Denis Hăruț rămânând rezervă neutilizată.

Reprezentativa Under 16 a României a disputat sâmbătă de la ora 11 la Centrul de Fotbal Buftea un meci de verificare în fața selecționatei similare a Poloniei, de care a fost depășită după pauză prin golurile lui Sebastian Szymanski, în minutul 55, din penalty, și Riccardo Grym (60). În primul meci jucat de cele două reprezentative, în urmă cu două zile, scorul a fost 1-1.

Antrenorul Adrian Boingiu a folosit următorii jucători: Andrei Vlad (41 Rareș Murariu) – Constantin Gîrjoabă (41, Dan Berci), Radu Boboc, Constantin Dima, Ricardo Grigore (65, Carlos Cherteș) – Dominik Wieland,  Daniel Chifu – Hery Kim (41, Robert Moldoveanu), Vlad Dragomir – cpt. (61, Claudiu Micovschi), Alexandru Mățan (75, Maro Dulca) – George Ganea (65, Andrei Mezin).

Rezerve neutilizate: Adelin Iliescu – Denis Haruț, Ștefan Pădureț, Alexandru Petruș

Reprezentativa de juniori născuți în anul 1999 va debuta în această toamnă în preliminariile pentru UEFA Under 17 EURO 2016. ”Tricolorii” sunt într-o grupă alături de Ungaria (gazdă), Georgia și Slovacia. Meciurile sunt programate în perioada 24-29 octombrie 2015.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 2 = trei

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: