Voința Biled, 4-2 cu Avântul Periam înaintea tragerii la sorți de luni a fazei I din Cupa României. Amicale: scoruri, marcatori, echipe

Sfârșitul de săptămână a adus un număr și mai ridicat de meciuri amicale, fapt normal în ultimul weekend din iulie și în condițiile în care în august demarează întreceri din eșaloane inferioare sub egida AJF Timiș.

Iată așadar câteva rezultate, însoțite de succinte detalii, începând cu un duel arădean-timișean, Viitorul Nădlac – Pobeda Dudeştii Vechi 1-3 (1-1).

”Bulgarii” pregătiți de Daniel Vasilcin s-au deplasat la Nădlac şi au disputat un meci amical cu echipa din localitate, care evoluează în liga a patra arădeană. După ce la pauză scorul a fost egal, Pobeda a marcat alte două goluri în mitanul secund, toate cele 3 reușite fiind în contul lui Ioan Kalapis, autor al unui hat-trick.

Antrenorul-jucător Daniel Vasilcin a apelat la 11-le Bota – Boboiciov, Demian, Berceanu, Bogdan, Budur, Vasilcin, Rusu, Ciocan, Kalapis, Pleşcan.

Bogdan nu se dezminte nici în pregătiri

Voinţa Biled – Avântul Periam 4-2 (2-1). Au marcat: Dragan Paulevici, Rareş Anghel, Nicuşor Bogdan – din lovitură de la 11 metri şi Flavius Tomescu, respectiv Florin Vereşteanu şi Raul Gălăţan.

Următorul meci pentru elevii pregătiţi de Iulian Tăut este vineri 4 august, la Sânnicolau Mare, cu Unirea din localitate. Iar apoi, pe 9 august, mare sărbătoare pentru cei din Biled, întrucât Voința va juca în faza naţională a Cupei României, mai exact în turul 1 al ediției 2017-2018, în compania unei echipe din liga a treia, managerul Nicu Bogdan dorind victoria şi calificarea în următoarea etapă. Până atunci, luni, la sediul FRF, va avea loc tragerea la sorţi pentru prima fază naţională a Cupei României din sezonul ce bate la ușă, ocazie cu care Voința își va afla oponenta.

Progresul Gătaia – Timişul Şag 1-3 (1-1).

După ce Progresul a scăpat cu emoţii de la retrogradare, primarul oraşului Gătaia, Raul Cozarov, i-a eliberat din funcție de la clubul local atât pe preşedintele grupării, Gheorghe Grăbeanu, cât și pe antrenorul Adrian Bungău şi organizatorul de competiţii Manu Roşu, dar în plus și majoritatea jucătorilor au primit undă verde de transfer.

Au mai rămas la echipă numai patru jucători, și anume Darius Viţan, Alexandru Prodana, Cristian Gavrilă şi Marcel Jinga, care nu au dorit să părăsească formația. În schimb alți numeroși aspiranți au fost aduşi la Progresul de la trupe învecinate, după un trial la care au luat parte peste 40 de jucători fiind validaţi de noul antrenor Cosmin Suşman un număr de 21 de componenți.

La vârf, nou preşedinte al clubului este Mihai Racz iar astăzi de la ora 18 cei de la Progresul au jucat primul meci amical al verii, cu Timişul Şag, fiind învinşi la două goluri diferenţă.

Au marcat Florin Burdan în minutul 34 respectiv Cristian Gălan (min. 22) şi Sergiu Iorgovan, cu o ”dublă” în minutele 60 şi 64.

De partea cealaltă, noul antrenor al echipei din Şag este Sorin Gheju, următorul meci pentru CS Timişul fiind marţi 1 august, la Şag, de la ora 18, cu Arsenal Flacăra Făget, în vreme ce Progresul Gătaia va juca pe teren propriu, cu Ripensia Primavera, de la ora 19.

ACS Dumbrăviţa – Unirea Sânnicolau Mare 4-3 (1-1). Au marcat: Perju-Silaghi, Deian Pecarov, Dinu Rebenciuc şi Marius Toma, respectiv Andrei Cărpinişan – o ”dublă” şi Valentin Florescu.

Gloria Moşniţa Nouă – AS Seceani 3-1 (3-1). Au marcat : Denis Ţurcaş – o ”dublă” şi Moisă Neda respectiv Alexandru Grigoraş. În mitanul secund, trupa lui Cristian Anghel a schimbat întreaga echipă, numai cu juniori, iar rezultatul a rămas nemodificat.

AS Peciu Nou – Flacăra Parţa 8-2 (5-0). Au marcat: Gheorghe Schipor – 2, Marius Rus – 2, Ilea Cosmin – 2, Adrian Butura şi Raul Gaşpar – fiecare cu câte un gol, respectiv Mihai Narcis – o ”dublă”.

După ce au aflat că vor evolua din nou tot în liga a patra, cei de la Peciu Nou au strâns rapid rândurile, au sunat adunarea şi s-au apucat de treabă, chiar și jucând primul meci amical, în care au reuşit o victorie la scor, ”stingând” Flacăra din Parţa.

Cei doi noi antrenori care au revenit la echipă după un sezon, Ionel Bărbosu şi Grigore Trifoi, au rulat la start următorii jucători: Andrei Iuhasz – Zoran Lazi, Marius Rus, Cosmin Ilea, Adrian Butura, Raul Gaşpar, Adrian Dan, Cătălin Petri, Gheorghe Chiper, Mihai Narcis și Gheorghe Schipor. Au mai jucat: Febi Bura, Iulian Szofran, Darian Spăriosu, Ioan Cătană, Bogdan Lazăr, Andrei Creaţă.

Alte meciuri amicale disputate în această săptămână: Unirea Jimbolia – Voinţa Biled 0-4, jucat miercuri, Flacăra Făget – Foresta Mănăştiur 6-2, AS Murani – Camaro Fibiş 5-2, Tricoul 1 Iunie – AS Tormac 6-7 și Timişul Urseni – AS Bacova 1-3.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase × 5 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: