Voința Biled încă defilează dar Variaș și Vulturii II cedează șefia: etapa a VII-a în Campionatul Județean Timiș + Promoție

Detalii de la jocuri din Campionatul Judeţean Timiş și ”Promoție”, ligile a V-a şi a VI-a, care au programat runda a VII-a…

În primul rând, Steaua Roșie Variaş şi Vulturii II au cedat fotoliul de lider în urma înfrângerilor din deplasare, în schimb Voinţa Biled încă defilează.

Lorena Giarmata Vii – Autoliv Lugoj 4-2 (0-0)

Chiar dacă gazdele joacă numai duminică după-amiază, amfitrionii au dovedit fair-play faţă de adversari, la cererea lugojenilor jocul fiind programat pentru sâmbătă. Au punctat Sebastian Lobonea, care a reuşit din nou o ”triplă”, în minutele 55, 70 şi 85, şi Florin Dochiţa (min. 48) respectiv Denis Gruneanţu (72) şi Emanuel Stănilă (87).

Voinţa Valcani – Dacia Cărpiniş 2-0 (1-0)

O nouă victorie pentru trupa lui Aurel Marta, prin golurile marcate de Marin Gheorghiţă şi Adelin Oboroceanu.

Mureşul Cenad – Avântul Periam 2-3 (1-1)

Pentru gazde a marcat Samir Colompar, din 11 metri, şi Bogdan Wilheim. Cu această victorie echipa din Periam este noul lider al Seriei I.

AS Carani – Steaua Roşie Variaş 1-0 (0-0)

Unicul gol a fost marcat de Sorin Iancu, cu cinci minute înainte de final, în urma unei lovituri de la 11 metri. Tiberiu Madrăşag a fost eliminat pentru două cartonașe galbene.

Gloria Utvin – Voinţa Biled 0-5 (0-2)

Nicu Bogdan (Voinţa Biled)

 

Pentru liderul Seriei a doua, pregătit de antrenorul-jucător Cornel Mihalache, au punctat Florin Şandru, de două ori, George Spânu, Cornel Mihalache şi Alin Sabatino, câte un gol.

Sânmihaiu Român – Furnirul Deta 0-16 (0-5)

Scorul campionatului l-au reuşit detenii, cu toate că recordul îl deţine Top Alumino, contra Unirii Cheglevici, 17-1 în 2008, echipă pregătită atunci de Marcel Boboc. Au marcat: Cătălin Buhai (3), Marius Cârnu, Denis Radu şi Emil Bălinişteanu, cu câte o ”dublă”, Patric Chiticariu, Ioan Marteniuc, Viorel Burdan, Bogdan Bozsar, Flavius Mingea, Bogdan Picioruş şi Sebastian Paraschiv. De menţionat că gazdele au rămas în 10 jucători, Cosmin Roman văzând cartonaşul roşu. Iar la sfârşitul jocului arbitrii şi observatorii nu au primit baremul cuvenit pentru prestaţia efectuată.

ACS Poli II – Unirea Cerneteaz 2-0 (2-0). Trupa lui Florin Bătrânu, care l-a înlocuit cu succes pe Cristan Contescu, acesta ocupându-se de un alt joc cu o grupă de copii, a întrecut la două goluri diferenţă pe Unirea lui Andrei Gabor, prin golurile reuşite de Cosmin Bîrnoi, în minutul 4, şi Vlad Dragomir (min 45). Alin Balabasciuc, de la oaspeţi, a văzut roşu în minutul 53.

AS FC Chevereş Real Dragşina – Avântul Chizătău 2-2 (1-0). Chiar dacă au condus cu 2-0, gazdele pregătite de Leo Mocan au fost egalate în final de vizitatori. Au punctat Rareş Anghel, în minutul 28, și Marinel Căeran, în minutul 53, pentru gruparea lui Adin Buză reducând din diferenţă Loch Rudolf, în minutul 73, iar 10 minute mai târziu Valentin Mitrache: egalare. Acesta din urmă a suferit o accidentare gravă, două minute mai târziu, fiind transportat de urgenţă la spital.

Flacăra Parţa – Solventul Timişoara 2-3 (0-1)

Pentru gazde au marcat Gheorghe Sabău (min. 61) şi Adrian Milovan (min. 66), iar pentru echipa timişoreană, pregătită de Dan Miron, au înscris Cosmin Milea (min. 25), Valentin Mena (min. 75) şi Vlad Tecău (min. 86). În minutul 66, Vlad Cristea, de la oaspeţi, a fost eliminat. Iar gazdele au ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 78, prin Milovan

AS Seceani – Unirea Tomnatic 4-0 (2-0)

O nouă victorie pentru nou promovata din Seceani, care a reuşit să perforeze poarta oaspeţilor de 4 ori: Adrian Roman a reuşit o ”dublă”, Clifford Appiah şi Marius Pop câte un gol.

În această etapă delegaţii a patru cluburi au fost ocupaţi, formulând contestaţii la sfârşitul meciurilor Liebling – Moraviţa 1-2, AS Calacea – Fibiş 3-5 și Uivar – Ofseniţa 5-4: la primul gazdele, la cel de-al doilea… ambele grupări, iar la ultimul oaspeţii. Am consemnat şi o neprezentare: Petroman nu a făcut deplasarea la Voiteni.

*

În Seria I de ”Promoţie”, Mureşul Igriş şi Sarafoleana Saravale rămân în continuare la egalitate de puncte, despărţite de golaveraj.

În Seria a II-a (”Promoţie”), liderul Recolta Calacea a învins-o cu 2-1 pe urmăritoarea sa Gloria Remetea Mare, administrându-i prima înfrângere.

În Seria a III-a (”Promoţie”), Progresul Ciacova e lider de necontestat, cu 51 de goluri marcate şi 4 primite: maxim de puncte după 7 etape.

*

Pe coloana dreaptă, și rezultatele Campionatului Municipal Lugoj, în cadrul căruia, printre altele, cei din Recaș s-au impus cu 10-0 la Cralovăț. pe când Progresul II Racovița a pierdut cu 2-4 acasă.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ, Promoţie și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Voința Biled încă defilează dar Variaș și Vulturii II cedează șefia: etapa a VII-a în Campionatul Județean Timiș + Promoție

  1. Mutu spune:

    Sa luati muie de la Cheglevici

  2. Ion spune:

    Sunteti foarte prost informati,Lucaret a jucat astazi impotriva celor de la Tormac,scor 6-1 pentru cei din Lucaret

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase × = 18

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: