Alte 7 amicale. Voința Biled înscrie 14. Echipe, rezultate, marcatori

În aceste zile de sfârșit de săptămână s-au disputat și mai multe jocuri amicale implicând formații din eșaloanele inferioare timișene. Iată câteva rezultate, plus detalii despre marcatori și echipe…

AC Recaş – FC Bazoş 4-4 (3-0)

AC Recas

AC Recaș

Liderul Seriei a III-a din Campionatul Județean Timiș a încheiat la egalitate cu vecinii de la Recaş, după ce trupa antrenorului-jucător Traian Ciobanu a condus la pauză cu trei goluri diferenţă, acesta acuzând la final arbitrajul, cum că i-ar fi fost refuzate două lovituri de la 11 metri.

Au marcat: Velescu – 2, Vasilică şi Ciobanu respectiv Achimov – o ”triplă” şi Curea.

Recăşenii au folosit următorii jucători: Ion Dona, Alexandru Rotariu, Raul Lazea, Claudiu Demian, Bobby Freun, Flavius Lazea, Răzvan Pavel, Mihai Velescu, Flavius Cristescu, Emanuel Vasilică şi Cosmin Codreanu.

Au mai intrat antrenorul-jucător Traian Ciobanu, Ştefan Colarez şi Răzvan Chifan.

Voinţa Biled – AS Gelu 14- 1 (7-1).

După ce au eşuat în disputarea a două jocuri de verificare care au fost programate cu CSM Şcolar Reşiţa şi CS Caransebeş, din lipsă de efectiv, care nu s-a reunit la momentul oportun din motive mai puţin cunoscute, a sosit și momentul pentru ca echipierii sub comanda lui Iulian Tăut să dispute primul meci de pregătire, pe propriul teren, cu o echipă din categoria Promoţie, mult inferioară valoric, pe care au întrecut-o la un scor care ne scuteşte de orice alte comentarii.

Au marcat: Mihalache – 3, Stroe, Paulevici, Iordache şi Chiricescu – toţi câte două goluri, Drăguş, Bud şi Brusturean – câte un gol.

Antrenorul Iulian Tăut a folosit următorii jucători: Nicuşor Bogdan – Drăguş, Bobu, Bud, Brustureanu, Iordache, Mihalache, Blaga, Merchiş, Paulevici şi Stroe.

Au mai jucat: Berbece, Chiricescu, Martinov şi Costândana.

Voinţa Sarafoleana Saravale – Unirea Tomnatic 3-1 (3-0).

Pe un teren foarte bun, după cum ne-a declarat antrenorul Petre Mirciov, care pregăteşte echipa din localitate de la începutul campionatului, Voința a reuşit o victorie în faţa liderului Seriei a treia, Unirea Tomnatic, care a avut absenți nu mai puţin de 8 jucători ce evoluează în prima garnitură: Sfetescu, Roşu, Postolache, Suşman, Duma, Ţigănaş, Vlăduţi și Stiop.

Au marcat: Daniel Barta (min. 7), Alexandru Prelipceanu (min. 22) şi Şerban Crişan (min. 39), respectiv Alexandru Flore (min. 85).

Au evoluat următorii jucători:

Saravale: Constantin – Barcov, Ciubotariu, Niţă, Nenad Acimov, Brânduşe, Oprişan, Prelipceanu, Nagyi, Crişan şi Barta.

Au mai jucat: Boriţa Acimov, Cătălin Acimov.

Tomnatic: Peruţi – Ardelean, Flore, Taciuc, Oros, Alex Stoianov, Grigoraş, Rusu, Artemie, Daniel Tulcan şi Piloiu.

Au mai jucat: Baltă, Ghergheoiu,Sabău.

În alte jocuri amicale, Spartak Gottlob – Unirea Tomnatic 0-4, Banatul Teremia Mare – Voinţa Saravale 0-5. Pobeda Dudeştii Vechi II – Unirea Tomnatic 1-3, LPS Banatul – juniori A – Flacăra Parţa 2-2.

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: