Voința Biled remizează la Parța, ACS Poli II trece prima. Campionatul Județean Timiș: rezultate, marcatori

Lupta pentru promovare în liga a IV-a devine tot mai palpitantă în cele trei serii ale Campionatului Județean Timiș, în fruntea uneia dintre acestea survenind o schimbare de lider cu ocazia rundei a XXI-a…

Mai precis în Seria a II-a, în care Voinţa Biled a remizat 3-3 în deplasare la Parţa, cedând fotoliul de lider lui ACS Poli II Timișoara. În schimb, Variaş și Lorena Giarmata Vii au repurtat succese la scor. În altă ordine de idei, cei din Sâmpetru Mare nu s-au prezentat la Valcani.

Gazdele au reuşit 43 de goluri şi 14 victorii, dintre care 3 la ”masa verde”, pe când oaspeţii au înscris 33 de goluri, smulgând 5 victorii şi 4 remize, cel mai preţios fiind cel realizat de Meget Remetea Mare, 1-1 la Urseni. Câteva date în plus…

Avântul Periam

Avântul Periam

 

 

Spartak Gottlob – Avântul Periam 0-5 (0-3). Victorie clară pentru ocupanta locului secund în Seria I, care nu deține primul loc doar din pricina golaverajului. Au punctat: Raul Iţu, Iulian Filip, Emeric Vascko (antrenorul echipei), Carlos Vereşteanu şi Cristian Lazăr.

Mureşul Cenad – Steaua Roşie Variaş 1-4 (1-1). Liderul Seriei I, antrenat de Ghiţă Marişescu, a învins în deplasare, în partea secundă a meciului, prin golurile marcate de Valentin Duma (în minutul 7, din 11 metri), Ilie Stoican (59), Raul Bezzeg (70) şi Adrian Marincu (69). Gazdele au egalat la unu după un minut, prin Samir Colompar.

ACS Poli II - Solventul 4-0

ACS Poli II – Solventul 4-0

 

 

ACS Poli II Timişoara – Solventul Timişoara 4-0 (2-0). Cele 4 goluri pentru trupa lui Cristian Contescu au fost marcate de: Cristian Bocşan (14), Lucian Oprea (26), Sebastian Velcotă (48) şi Răzvan Rus (56).

AS Carani – Tricoul 1 Iunie Timişoara 2-1 (2-0). Gazdele şi-au asigurat victoria în prima repriză prin golurile marcate de Marian Golorom (34) şi Marius Merca (36). Daniel Motrean a redus în minutul 74 din handicap. Localnicii au ratat un 11 metri în minutul 66, prin Florin Iancu.

Inter Foeni – Millenium Giarmata II 3-1 (3-0). După ce a marcat trei goluri în prima jumătate de oră, echipa de pe ”fâșie” a lăsat-o mai moale, dar în final victoria tot i-a surâs prin golurile reuşite de Florin Şişcă (13 şi 22) şi Alexandru Corciu (29). Golul de onoare a fost marcat de Răzvan Leucă (90), acesta fiind şi cel mai frumos, după cum l-a catalogat viceprimarul comunei, Ghilezan: o lovitură liberă de la 28 de metri, direct în vinclu.

Unirea Banloc – AS O Deta 1-0 (0-0). Unicul gol pentru echipa pregătită de Teo Suciu l-a marcat Mihai Hriţuc, în minutul 73.

Real Dragşina – Gloria Moşniţa Nouă 2-1 (1-0). Golurile echipei gazdă au fost marcate de Florin Roşu (25) și Rareş Anghel (63). Claudiu Tiron a fost eliminat în minutul 50. Oaspeţii au marcat prin Lucian Ignat (55) iar Kubazan Obaida a ratat egalarea în minutul 79, nefructificând o lovitură de la 11 metri. A mai fost eliminat şi Cornel Ciuharu (75), de la vizitatori.

AS Buziaş 2013 – Viitorul Ştiuca 5-2 (1-0). De la 2-5 în etapa trecută, la Bacova, la 5-2 astăzi pe teren propriu. Cristian Blejan a reuşit ”dubla”, urmat cu câte un gol de Andrei Roibu, Rene Anghel și Claudiu Groza. Pentru Viitorul au punctat Vasile Dziţac şi Daniel Crăciunescu.

AS Voinţa Gruni – Vulturii II 2009 Lugoj 0-2 (0-1). Cu acest succes obţinut în deplasare, lugojenii se ţine scai în continuare de liderul seriei, prin dubla reuşită de Mădălin Semenea (13 şi 57).

Lorena Giarmata Vii – AS Boldur 4-0 (2-0). Liderul Seriei a III-a s-a descătuşat din minutul 20, când a reuşit deschiderea scorului prin Bogdan Inoveanu, iar cinci minute mai târziu Deian Pecarov a stabilit rezultatul la pauză. În partea secundă, Inoveanu a reuşit ”dubla” în minutul 57 iar antrenorul Emanuel Pătraşcu a stabilit rezultatul cu zece minute înainte de final.

Flacăra Parţa – Voinţa Biled 3-3 (1-2). Oaspeţii au reuşit două goluri în minutele 18 şi 20 iar spre finalul reprizei gazdele au redus din scor prin Bogdan Andruică. În mitanul secund, care a fost mult mai palpitant în ceea ce privește evoluția scorului, localnicii au reuşit egalarea de două ori, detronând liderul Seriei a II-a, în favoarea celor de la ACS Poli II. Claudiu Bârsanu a înscris golul 3 pentru fostul lider în minutul 86, din 11 metri. Iar cele două goluri pentru Parţa au fost marcate de Horea Mureşan (76 şi 88), surprinzând întreaga asistenţă prin spectaculozitatea reușitelor.

AS Seceani – CS Nuova Mamma Mia II Becicherecu Mic 3-1 (1-0). Dan Roman a reușit cele 3 goluri pentru gazde, reușita de onoare a vizitatorilor fiind semnată de Dumitru Negruţ.

Unirea Ghilad – Unirea Cerneteaz 0-1 (0-1). Oaspeţii, cu un jucător în minus prin eliminarea lui Mirel Mita în minutul 29, au reuşit victoria prin golul marcat de Cristian Calotescu (35), unul extrem de frumos. Antrenorul Adrian Gabor a redebutat cu succes, evoluând pe tot parcursul jocului, din lipsă de efectiv, întrucât nu i-au venit rezervele la autocar, pentru a face deplasarea la Ghilad.

Padeşul Nădrag – Autoliv Lugoj 0-6 (0-4). Victoria oaspeţilor a fost dedicată de jucătorii lugojeni antrenorului echipei, Florin Grozoni, care a împlinit 26 de primăveri. Cele 6 goluri au fost marcate de: David Szabo – 2, Cosmin Ripan – 2, Emanuel Stănilă şi Ionuţ Schwartzkopf. Aceasta a fost prima victorie la scor obţinută în deplasare…

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − = 1

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: