Voința Ionel, din ”Promoție”, nou-promovata în ”D” din Dudeștii Noi și Voința Mașloc intră în sferturile județene din Cupa României

Faza judeţeană pe Timiș a Cupei României a continuat după-amiază și de fapt continuă în această seară cu a doua jumătate a partidelor eliminatorii din turul optimilor de finală, trei meciuri desfășurându-se de la ora 15:30 iar toate înregistrând la pauză același scor, 1-0 pentru gazde, care n-au obținut însă în bloc calificarea.

Așadar, după ce ieri s-au jucat primele patru meciuri pentru intrarea în sferturile ediției în curs a fazei județene, atinse de ACS Carani, CS Avântul Periam, AS Peciu Nou şi ASO Deta, astăzi după-amiază s-au mai desfășurat 3 întâlniri, într-unul din cazuri o formație din eșalonul șase eliminând din cursă vicecampioana Diviziei D Timiș.

Voinţa Ionel (liga a VI-a – ”Promoție”) – CS Timişul Şag 2-0 (1-0)

Cele două goluri pentru gazde au fost marcate de Raul Vălean (min. 16) şi Gabriel Puldre (min. 73), Timișul părăsind întrecerea a cărei finalistă învinsă era în ultimul act de anul acesta de pe ”Dan Păltinișanu”.

Triumf și pentru o nou-promovată în eșalonul patru… CSC Dudeştii Noi – Unirea Tomnatic 4-0 (1-0)

Au marcat: Cosmin Bogdan (min. 21), Sebastian Lobonea (min. 62), Alexandru Florea (min. 75) şi Valentin Danci (min. 89).

În fine, răsturnare de scor și o calificare în contul vizitatorilor… AS Seceani – Voinţa Maşloc 2-5 (1-0)

Au marcat: Marco Giurasevici (min. 12) şi Eduard Codrean (min. 80), respectiv Alex Neag (min. 51, 74), Alexandru Rus (min. 59, 66) și Iosif Frenţ (min. 89).

Iar de la această oră, 19, se dispută ultimul meci al optimilor, AS Recaş (Campionatul Județean Timiș – liga a V-a) – AS FC Bazoşu Vechi, pe marginea căruia vom reveni mai târziu în seară cu rezultatul final.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 + = opt

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: