Voinţa Lupac – Fortuna Becicherecu Mic 0-2 (0-1)

Campioana Diviziei D Timiș a câștigat în deplasare meciul tur al dublei manșe pentru promovarea în Liga 3, numai 90 de minute despărțindu-i pe cei din Becicherecu Mic de reînscrierea numelui localității de la vestul Timișoarei pe harta eșalonului terț intern. Primul pas a fost efectuat cu brio pe terenul campioanei Diviziei D Caraș-Severin: Voinţa Lupac – Fortuna Becicherecu Mic 0-2 (0-1).

Prima manşă a barajului pentru promovare în liga a treia a avut loc în Banatul montan între echipa din localitate şi campioana judeţului Timiş, Fortuna, trupa lui Vasile Luţă ajungând cu un picior în liga a treia după succesul din această seară, la două goluri diferenţă, fără a primi vreunul.

Campioana Timişului a deschis scorul în minutul 29, la o acţiune pe flancul drept, purtată de Hodiş, care a centrat iar Deian Pecarov a pus latul din 6 metri… 0-1. La reluarea partidei, tot oaspeţii au fost mai aproape de gol, același Pecarov ratând singur cu portarul în minutul 52. Dar și în minutul 59, când elevii lui Vasile Luţă au beneficiat de o lovitură liberă indirectă din careu, de la 12 metri, şutul lui Szalkai fiind respins de un fundaş din zidul poziționat în fața liniei porții.

Finalul a fost dramatic iar timișenii au reuşit marcarea golului cu 7 minute rămase din meci, în urma unui contraatac purtat de Pecarov, care a centrat perfect în faţa porţii, de unde Andrei Hodiş a dublat avantajul pentru echipa sa.

Bucurie în tabăra vizitatorilor! Întreaga echipă şi staff-ul tehnic s-au îndreptat după încheierea manșei I spre suporterii veniţi în număr mare în deplasarea la Lupac, circa 150, aplaudându-i la scenă deschisă.

*

Vasile Luţă (antrenor principal Fortuna Becicherecu Mic): ”A fost un joc foarte bun, reuşit de întreaga echipă. Și-a adus aportul la această victorie dar, pot spune acum, chiar și la promovarea în liga a treia. Meciul a fost dominat de noi de la un capăt la altul, am reuşit să marcăm de două ori, iar dacă eram mai lucizi la finalizare, scorul putea fi şi mai mare. Pot spune că cel mai bun jucător de pe teren a fost întreaga echipă. Pe această cale doresc să felicit jucătorii pentru jocul prestat, încă o dată au dat dovadă de caracter, voinţă, că sunt bărbaţi cu adevărat şi sunt cei mai buni!”

*

Voinţa Lupac: Daniel Petruţ – Alexandru Mitru, Milan Cheda, Zaharia Isac, Cristian Oncică – Petrişor Marcu, Bogdan Bărbulescu, Andrei Modâlcă, Liviu Strain – cpt. – Alexandru Avramovici, Cristian Popa.

Antrenor: Bosko Vişatovici.

Pe bancă: Petrar Domăneanţ, Miloş Krekelic, Flavius Lolea, Denis Mihuţescu şi Răzvan Mezin.

Fortuna Becicherecu Mic: Alin Culda – Andrei Hodiş, Sorin Oneţ, Marius Toma, Robert Szalkai – Costel Zurbagiu – cpt., Brian Filimon, Daniel Dragu, Bogdan Centea (min. 75, Adrian Negruţ) – Zoran Radu (min. 84, Adrian Neagoie), Deian Pecarov.

Antrenor: Vasile Luţă.

Pe bancă: Cătălin Costoaie, Dragoş Croitoru, Adrian Păscăleanu, Mihai Vîrşog.

Cartonaşe galbene: Petruţ, Bărbulescu, Modâncă, Mezin, respectiv Oneţ şi Radu.

Au arbitrat: Mircea Ardelean (Arad) – Bogdan Gireadă şi Ionuţ Marius Matica (ambii din Oradea). Observator de arbitri Luis Moisescu (Drobeta Turnu Severin), iar delegat de joc Marius Călin Orbonaş (Hunedoara).

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte + 1 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: