Voinţa Lupac şi Şoimii Pîncota fac K.O. falsurile Timişoarei

Un prim rezultat al crahului ex-vicecampioanei naţionale falimentate de gestiunea Iancu s-a înregistrat astăzi prin calificarea Voinţei Lupac, vicecampioană la zi a Diviziei D Caraş Severin, în faza a V-a a Cupei României, printr-un 3-0 la masa verde datorat neprogramării echipei SC FC Timişoara SA în competiţia K.O. pe seama neachitării baremelor de arbitraj. Timişoara fotbalistică a încercat să spele ruşinea în Cupă printr-un debut fericit al secund-divizionarei ACS Poli, care a preluat locul nou-promovatei recăşene în întreceri şi a disputat un prim joc oficial la Pîncota, dar şi noua divizionară C arădeană s-a calificat din acest tur IV, pentru a treia oară în actuala stagiune în dauna unei grupări din Timiş, judeţ rămas astfel fără nici o reprezentantă în competiţia K.O. 2012-´13, deja cu o fază înaintea intrării în cursă a prim-divizionarelor. Vai şi amar.

Timişul se numără între cele doar 11 judeţe care nu mai au deja echipe în demonetizata şi desconsiderata întrecere a Cupei României, ACS Poli fiind eliminată la chiar prima sa partidă oficială în competiţii după înşfăcarea poziţiei nou-promovatei din Recaş şi încheind cu un eliminat, Goge, partida cu prelungiri de la Pîncota. Astfel, tot ce ar avea mai bun fotbalul timişean la ora actuală a zburat deja prin knock-out, păşind mai departe trupe care pînă în mai 2012 evoluau în Diviziile D ale unor judeţe limitrofe, aspect ce spune totul şi moment de reflecţie pentru cei direct implicaţi, din <D-ul> local în sus…

Aşadar reprezentanta fotbalistică a unei localităţi cu circa 2.600 de suflete, preponderent caraşoveni de origine slavă, AS Voinţa Lupac, şi-a făcut loc printre cele 28 de cluburi ajunse la doar un pas de faza 16-imilor de finală, după ce sîmbătă debuta cu un 3-1 în dauna Minerului Dognecea, în prima rundă a Diviziei D Caraş Severin.

Caraşovenii din Lupac, o primă localitate la ieşirea spre vest din Reşiţa, deţin şi o echipă de juniori a Voinţei, înscrisă în competiţia juvenilă ataşată de A.J.F. Caraş Severin întrecerii Diviziei D din Banatul montan, şi care a cedat cu 0-3 în faţa celor din Dognecea, tot în debutul sezonului reunind 17 formaţii.

Forul fotbalistic judeţean din Caraş Severin organizează aşadar un campionat de juniori care se dispută în paralel cu Divizia D, bună iniţiativă menţinută în activitate, cluburile de liga a IV-a avînd şi garnituri-„pepinieră”.

La Pîncota, o nou-promovată din Divizia D Arad s-a văzut egalată de debutanta ACS Poli Timişoara în prelungirile reprizelor, Enciu, din penalty, în urma unui henţ comis în cel de-al patrulea minut adiţional dictat în prima parte, respectiv Goge, în minutul 90+2, salvînd faţa alb-negrilor de pe Bega, care, nesusţinuţi de absolut nici un suporter în deplasarea de marţi seară, au evitat eliminarea, intrînd în reprizele de prelungiri, după ce autogolul lui Petrovic şi Lenghel semnau în minutele 38 şi 42 desprinderea Şoimilor.

Arădenii treceau în tururi precedente atît de Millenium Giarmata (1-0 după prelungiri) cît şi de Flacăra Făget (3-1), grupare strămutată la Timişoara, ambele divizionare C timişene. Iar Mihai, introdus în minutul 91, a repreluat în minutul 95 conducerea pentru nou-promovata Şoimii, 3-2, gazdele eliminînd o grupare aflată la abia primul său meci oficial, în care nu a condus nici un minut.

UTA, care va vizita luni seară Timişoara, în prima etapă a ligii a doua, s-a calificat la penalty-uri în turul V, 0-0 şi 7-6 la Sebiş, cu Naţional.

Valentin Velcea i-a aliniat pe Coca – Iovan (65, Boldea), Petrovic, Şeroni, Aniţoiu (accidentat; 47, Miculescu) – Goge, Poparadu, Dobricean, Trandu (77, Artean) – Enciu, Boştină. Pe bancă: Amarinei – Bocşan, Daminuţă.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Voinţa Lupac şi Şoimii Pîncota fac K.O. falsurile Timişoarei

 1. TTB spune:

  Avortonul unei fiinte odioase, malefica si , moral, respingatoare, nu poate fi VIABIL chiar daca dupa recuperarea din canalizare este spalat si parfumat de catre nasi politici.
  Ripensia sau+si ASU Politehnica ar trebui ajutate.
  Banii aruncati pe Recasul otetit puteau fi folositi mai bine

 2. nae catavencu spune:

  cu,,falsi,,jucatori si antrenor,,nu poti de loc emite pretentii,cat despre joc la poli doar tacere.

 3. un fost polist spune:

  velcea stie doar sa dea vina pe jucatorii..ca sunt slabi..ca n-au atitudine…pai il cred ca asa o fii…dar il intreb si eu pe el…cine plm i-a adus?….noi…amarastenii?….sau el?…..el ce face pentru cele 5 mii de euro cat vrea pe luna…isi da parul din ochii?…m-ai bine s-ar ocupa doar de terenuri…acolo e cel mai mare tepar…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 4 = zece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: