Voința Mașloc, ”set”. Rezultate

Echipele din ligile a IV-a, a V-a şi a VI-a timișene au profitat în acest weekend de vremea mai bună pentru a disputa alte jocuri de verificare înaintea reluării campionatului, la început de martie.

Astfel, o fruntașă în Divizia D Timiș a trecut la scor de o colegă de eșalon, Voinţa Maşloc – Arsenal Flacăra Făget 6-1 (3-0).

După rezultatul de egalitate din meciul anterior, de la Parţa, 2-2 cu Flacăra din localitate, astăzi, pe terenul din Covaci, trupa lui Adrian Şeţu a avut o misiune mai uşoară, întrecându-i pe cei de la Făget cu un ”set” la unu.

Au marcat Dan Raţiu – de două ori, Răzvan Bogdan, Ovidiu Glodean, Marian Obreştean şi Cristian Pele respectiv Paul Nichita, care a revenit cu gol după o pauză de 18 luni, datorată unei accidentări. Ambele echipe nu au avut însă efectivul complet, unii jucătorii fiind la lucru, așa încât nu au putut onora cu prezenţa.

Au jucat formaţiile:

Voinţa: Amarinei – Branişte, Horcea, Matei, Bogdan, Berceanu, Damian, Glodean, Ilie, Raţiu şi Alexandru Rus.

Antrenor: Adrian Şeţu.

Au mai jucat: Pele, Obreştean şi Gabără.

Făget: Manzur – Gal, Neagu, Vidican, Palkovacs, Pamfiloiu, Găleţan, Mugociu, Bârză, Coţolan şi Dumitreşcan.

Antrenor: Adrian Brazovan.

Au mai jucat: Nichita şi Strianu.

Următorul meci pentru Voinţa, sâmbăta viitoare de la ora 11, cu Progresul Gătaia.

Rezultatele altor jocuri amicale: CS Ghiroda – CSM Şcolar Reşiţa 0-2 (prima înfrângere în pregătiri pentru echipa lui Paul Codrea, după şapte victorii consecutive), Ripensia Timişoara – AS Seceani 6-0 (au marcat: Laurenţiu Luca – două goluri, Ndiaye Mediop, Raul Zaluschi, Mihai Hecsko şi Ştreangă), AS Murani – Bencecul de Sus 9-1 (cele nouă goluri pentru băieții lui Cornel Brici au fost marcate de Raul Costescu – 3, Iulian Stănculeanu – 2, Alin Pindeac – 2 şi Stelian  Argatu), Lunca Teuz Cermei – ACS Dumbrăviţa 1-0, Gloria Moşniţa Nouă – Timişul Şag II 4-1, Progresul Gătaia – Ripensia Primavera 1-2, Recolta Fibiş – Maşloc II 6-2.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: