GALERIE FOTO, rezultate, loturi. Neînvinşi în iarbă, primii la minifotbal: Voinţa Maşloc câştigă „Cupa de iarnă” a Campionatului Judeţean Timiş, ediţia a XVII-a, punctată şi de eliminări cu… vociferări

Sala Constantin Jude din Timişoara a fost astăzi, vreme de 7 ore, în care Sporttim, solitar, n-a pierdut un minut din firul evenimentelor, gazda turneului de minifotbal intitulat „Cupa de Iarnă”, dedicată echipelor din Campionatul Judeţean, care a programat sferturile, semifinalele şi finalele.

Fosta deţinătoare a trofeului ultimei ediţii, Unirea Cerneteaz, s-a mulţumit în final cu locul trei. Sferturile au început la ora 10, cu primul joc, Avântul Chizătău – Unirea Cerneteaz 1-1, iar după executarea loviturilor de la 7 metri s-au impus cei de la Unirea, cu 4-3. La acest meci, jucătorul Răzvan Dragomir a fost eliminat în minutul 32, pentru lovirea adversarului, fără minge, ca o ripostă la provocare, iar la ieşirea către vestiar i-a adus cuvinte dulci preşedintelui Asociaţiei Judeţene de Fotbal Timiş: “Boşorogule, mai bine dă-ţi demisia de-acum, nu mai aştepta până pe 22!”

Al doilea joc le-a opus pe Voinţa Maşloc şi Bacova, prima echipă câştigând categoric, cu 6-0.

A urmat meciul Unirea Ghilad – Plavii Delia Sânpetru Mare 5-1, iar apoi Spartak Gottlob – Inter Foeni 0-2.

Prima semifinală a opus pe deţinătoarea trofeului, Unirea Cerneteaz, şi surpriza acestui turneu, ocupanta locului 2 la finele turului în Seria a III-a, Voinţa Maşloc, fără înfrângere în tur. Chiar dacă cei de la Unirea au deschis scorul prin Jivan, până la urmă s-au văzut învinşi cu 3-1, prin golurile marcate de Vasko – două, şi Pană.

A urmat a doua semifinală, între Inter Foeni şi Unirea Ghilad. Prima echipă s-a impus la limită, prin golul reuşit de Vasile Deac. La acest joc au fost eliminaţi Laurenţiu Simoneac (min. 19) şi Răzvan Burghelea (min. 35).

În finala mică s-au întâlnit echipele Unirea Cerneteaz şi Unirea Ghilad. După timpul regulamentar, scorul a fost de 2-2. Au marcat: Daian Jivan şi Codruţ Kovacs respectiv Denis Răducanu – 2. Au urmat loviturile de departajare, în care echipa din Cerneteaz a făcut diferenţa, 7-6. Şi la acest joc am avut parte de o eliminare, Răzvan David (Cerneteaz).

A urmat finala mare, între două echipe care nu ar fi visat să ajungă chiar aşa de „sus” la acest turneu. Voinţa Maşloc s-a impus categoric, cu 7-0, în faţa celor de la Inter Foeni, prin golurile marcate de: Cătălin Dudău – 4, Vasko – 2 şi Rupa.

De notat însă că nu toate grupările de liga a V-a s-au înscris la ediţia tocmai încheiată la ora 17, o absenţă semnificativă fiind cea a Ripensiei Timişoara.

Premierea s-a efectuat după fiecare joc încheiat:

Golgeterul turneului… Emeric Vasko, cu 14 reuşite;

Cel mai bun portar… Adrian Mărtinaş (Unirea Cerneteaz);

Locul 4 – Unirea Ghilad

Locul 3 – Unirea Cerneteaz

Locul 2 – Inter Foeni

Locul 1 – Voinţa Maşloc.

Dar iată şi loturile de jucători ale celor 4 finaliste:

Voinţa Maşloc: Cosmin Amarinei, Vasile Rupa, Florin Vereşteanu, Cătălin Dudău, Florin Căluşaru, Fabian Mucsi, Cristian Puiu, Ovidiu Pană, Emeric Vasko, Viorel Filip şi Daniel Mărăndescu.

Antrenor – Emeric Vasko.

Inter Foeni: Ionuţ Nan, Ciprian Bota, Flavius Moica, Claudiu Dădălău, Ovidiu Chiliban, Dorin Paulescu, Milan Ţăran, Adrian Cobzariu, Vasile Diac, Răzvan Burghelea, Miodrag Partely, Laurenţiu Şimoneac, Branimir Radovancovici şi Bogdan Otiman.

Antrenor – Ciprian Bota.

Unirea Cerneteaz: Adrian Mărtinaş, Laviniu Stănescu, Cosmin Pleşescu, Adrian Jivan, Daian Jivan, Răzvan David, Andrei Moisuc, Adrian Buliga, Dan Jugănaru, Codruţ Kovacs, Ruben Briciu şi Mirel Mita.

Antrenor – Adrian Gabor.

Unirea Ghilad: Marius Nistor, Dan Tiuch, Alin Miloş, Cosmin Ciublea, Sorin Pop, Adrian Bulai, Deian Pecarov, Denis Răducanu, Cristian Hodoşan.

Antrenor – Marcel Neamţu.

*

(clic pe imagini pentru mărirea pozei; rugăm respectuos alte redacţii să precizeze sursa clişeelor în cazul publicării unor fotografii)

Reacţii la cald…

Preşedintele Comisiei de organizare şi disciplină, Gabriel Stoicovici, a spus: „Mulţumim tuturor echipelor care au participat la ediţia cu numărul 17 a Cupei de iarnă. A câştigat cel care a fost mai bun. Felicit echipa câştigătoare, Voinţa Maşloc, pentru voinţa şi dăruirea cu care a abordat acest turneu. Felicit şi golgeterul echipei, care a reuşit 14 goluri. Sunt bucuros că nu au fost incidente şi turneul a fost unul reuşit din punct organizatoric!”

ERATĂ: din neatenţie, în redactarea, editarea şi publicarea iniţială a acestei consemnări s-a strecurat o eroare neintenţionată, sesizată de un cititor, căruia îi mulţumim, făcându-se referire la AS Voinţa Maşloc, câştigătoare a întrecerii, drept „lider în Seria a III-a”, în cadrul textului, respectiv „prima în iarbă”, în titlul articolului. Cu scuzele de rigoare pentru greşeală, pe care ne-o asumăm în totalitate, şi pentru care vă rugăm frumos să ne iertaţi, rectificăm prin a menţiona ceea ce intenţionam să informăm, şi anume că AS Voinţa este neînvinsă în tur în Seria a III-a dar nu şi lider, postură câştigată de Avântul Chizătău. Vă mulţumim pentru înţelegere!

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

7 răspunsuri la GALERIE FOTO, rezultate, loturi. Neînvinşi în iarbă, primii la minifotbal: Voinţa Maşloc câştigă „Cupa de iarnă” a Campionatului Judeţean Timiş, ediţia a XVII-a, punctată şi de eliminări cu… vociferări

 1. zisu spune:

  Bine ca a scapat „bosorogul” nevatamat, altfel Onica sustinea faptul ca Muresan a creeat o diversiune.

 2. gigi spune:

  De cand Maslocul e lider in seria III ? :))
  De fapt nu e de mirare…As intelege ca greseala e omeneasca dar sa repeti o afirmatie atat in titlu cat si in continut.
  PS va rog nu mai negati lucrurile evidente, se pot dovedi prin prin screen, chiar daca stergeti ceea ce nu va convine, asumati-va greselile si indreptati-le.
  Multumesc.

  • Bună ziua,
   Vă mulţumim frumos pentru sesizarea pertinentă!
   ERATĂ: din neatenţie, în redactarea, editarea şi publicarea iniţială a acestei consemnări s-a strecurat o eroare neintenţionată, sesizată de un cititor, căruia îi mulţumim, făcându-se referire la AS Voinţa Maşloc, câştigătoare a întrecerii, drept „lider în Seria a III-a”, în cadrul textului, respectiv „prima în iarbă”, în titlul articolului. Cu scuzele de rigoare pentru greşeală, pe care ne-o asumăm în totalitate, şi pentru care vă rugăm frumos să ne iertaţi, rectificăm prin a menţiona ceea ce intenţionam să informăm, şi anume că AS Voinţa este neînvinsă în tur în Seria a III-a dar nu şi lider, postură câştigată şi deţinută de Avântul Chizătău. Vă mulţumim pentru înţelegere!
   Ca o explicaţie, fără a căuta scuze, s-au confundat din partea noastră, în grabă, conceptele de „neînvins” şi „lider”, motiv pentru care, gândind un anumit lucru, greşeala s-a repetat, pe undeva firesc, atât în titlu cât şi în text. Chiar a fost o eroare neintenţionată dar clară ca lumina zilei! Incontestabil, mai avem greşeli, mai mari sau mai mici, dar în acest caz este necesar să efectuăm corecturile de rigoare, pentru a nu menţine starea de confuzie, şi nu pentru „a şterge urmele”. Ne-am bucura să realizaţi faptul că nici nu ne considerăm fără greşeală şi nici nu suntem tipul comportamental care ar merita suspectat de lipsă de corectitudine, fair-play şi onestitate, ba din contră. Păcat că o activitate depusă cu pasiune şi migală ar putea stârni asemenea suspiciuni dar, vorba aceea, aparenţele înşeală. Suntem şi noi doar nişte oameni, ca toţi ceilalţi, supuşi greşelii, care ne bucurăm sau suferim, cu bune şi cu rele, dar în orice caz cu mult suflet. Credem că mai mult decât atât n-avem ce să mai facem în acest caz, greşeala fiind făcută, dar circumstanţele generale ne sunt net favorabile, ţinând cont de consistenţa calitativă şi cantitativă a consemnărilor oferite prompt, gratuit şi deseori în exclusivitate, din numeroase sporturi, un alt aspect care poate fi destul de lesne trecut cu vederea. Astfel, vă mulţumim frumos pentru atenţia acordată şi ne cerem scuze celor care s-au simţit lezaţi de erorile noastre.

 3. gigi spune:

  Departe gandul de a acuza, mai mult chiar e deplasat termenul a „va ierta”, ca fidel cititor am semnalat niste greseli care vad ca „s-au reparat” Mai mult de atata chiar nu cred ca domnia dumneavoastra era obligata a da explicatii cu atat mai mult cu cat cel ce semneaza articolul este o alta persoana.
  Va multumesc si eu pentru intelegere.

 4. Nick spune:

  Citez pe dl Gabriel Stoicovici „Sunt bucuros că nu au fost incidente şi turneul a fost unul reuşit din punct organizatoric!„ sa inteleg ca doar a organizat turneul si la meciuri nu sa uitat?Tot respectul pt domnul Canea ,dar cand o sa rupem mata in doua sa avem tupeul de a realata adevarul de la meciuri ? Despre atitudinea jucatorilor, a conducatorilor ,despre modul de arbitraj,despre reactia observatorilor.Cand domnule Canea ,cand?Si deocamdata ma opresc aici.

 5. andrei spune:

  GIGI EŞTI UN FRAIER CUM NU-I MAŞLOC LIDER ESTE SINGURA ECHIPĂ NEÂNVINSĂ ÎN JUDEŢ ASTA CE ÎNSEAMNĂ PENTRU TINE P……..AU FOST MAI BUNÎ DECÂT VOI ŞI VA TRASO ÎN BÂRLOG MUISTULE
  IAR TU NICK DACĂ AR FI TOŢI DIN PRESĂ CA DOMNUL COMŞULEA ŞI CANEA ATUNCI SIGUR VOM AVEA CU ADEVARAT PRESĂ ÎN ROMÂNIA POŢI SĂ TE OPREŞTI ÂN P……. M………EU AM FOST LA SALA OLIMPIA ŞI SINCER POT SĂ SPUN CĂ A FOST ACEST TURNEU MAI BUN CA LA DIV D CHIAR PESTE AŞTEPTĂRI ŞI AFLĂ DE LA MINE CĂ SPORTTIM DACĂ NU ERA TU CITEAI O PUL….FRAIERULE DOMNULE COMŞULEA NU MAI BĂGAŢI ÂN SEAMĂ ASEMENEA TÂRĂTURI SĂ FIŢI SĂNĂTOŞI TOŢI CEI DE LA SPORTTIM ŞI MERGEŢI TOT ÎNAINTE .

 6. comsulea spune:

  D-le comsulea,cum de publicati asemenea comentarii?draga andrei,esti cam frustat ca dealtfel la toate meciurile lu masloc,cred ca nu ai traso lu nimeni,poate doar lu mata,da na.sa fi neeinvins,nu inseamna sa fi lider.sa fi neeinvins cu 5 mil si 2 lazi de bere la cheveres,nu inseamna sa fi lider.sa castigi in afara terenului,nu pe teren,nu inseamna sa fi lider,si etc.da nu-i stres,vine returu,sa vedem cine-i lideru,pupincuristule.mai linge la sporttim ca sa apari mai des pe aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 − unu =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: