Voinţa, vot majoritar favorabil. Voinţa, altă fruntaşă pentru CFR. Ce-fe-re păzeşte-te! În careu, căci Amarinei e în formă

Etapa a XX-a a ligii a IV-a timişene va avea loc vineri şi sâmbătă, inclusiv cu Voinţa Biled la start, care a revenit la sentimente mai bune după o şedinţă deloc furtunoasă, ci favorabilă continuităţii în Divizia D, şi nu numai. Ba şi cu echipa a doua a clubului, în eşalonul inferior, formaţie reunind şi veterani – inclusiv dintre edili, care nici aceasta nu se retrage, cum se putea lăsa de înţeles în iarnă.

Voinţa Biled va evolua deja în prima zi a celei de-a treia etape a returului, vineri 18 martie, când sunt programate meciurile ACS Ghiroda – Timişul Şag şi Unirea Sânnicolau Mare – Voinţa Biled, ambele de la ora 15.

Cosmin Amarinei a marcat din nou de la 11m

Amarinei a marcat din nou de la 11 metri

 

Sâmbătă, 19 martie, se joacă Ripensia Timişoara – AS Murani, pe terenul din Ciarda Roşie, Progresul Gătaia – ACS Poli II, Voinţa Maşloc – CFR 1933 Timişoara, AS Peciu Nou – ACF Băban Marcel Jimbolia, Pobeda Dudeştii Vechi – Arsenal Flacăra Făget – toate de la ora 11, iar după amiaza, de la ora 15, Avântul Periam – ACS Dumbrăviţa.

Aşadar încă un meci cu o fruntaşă pentru CFR Timişoara, codaşa întâlnindu-le în cascadă pe primele două clasate, mai întâi Ripensia, căreia i-a cedat 0-6 la Gara Mare, iar acum Voinţa Maşloc, secund clasata, ce o va primi la Covaci. Iar ceferiştii ar face bine să-şi apere cu precauţie propria suprafaţă de pedeapsă, nu de alta dar unul dintre principalii marcatori ai campionatului, portarul Cosmin Amarinei, aşteaptă cu nerăbdare un semnal, din celălalt careu, majorându-şi deja în acest început de retur norma reuşitelor din lovituri de la 11 metri.

Iar apropo de golgeteri, după 19 runde domină, cu 31 de reuşite, Ndiaye Mediop (Ripensia), urmat cu 22 de colegul său de club Florin Nanu şi cu 15 de Alexandru Baranyi (ACS Ghiroda).

În continuare…

13… Remus Barburescu (Gătaia) şi Alexandru Pavel Moricz (Pobeda Dudeştii Vechi);

10… Raul Costescu (AS Murani), Cristian Pădurariu şi Deian Sorescu (ambii ACS Poli II);

9… Sorin Ciumacenco (Peciu Nou), Raul Briciu (Ripensia), Cosmin Amarinei (Voinţa Maşloc);

8… Sebastian Mailat şi Denis Golda (ambii ACS Poli II), Claudiu Cosur (Periam), Mircea Şchiopu (Maşloc) şi Silviu Bălace (AS Dumbrăviţa).

Şi încheiem cu subiectul cu care am început, prin explicaţiile lui Nicu Bogdan, manager al Voinţei Biled: „Ieri după masă am avut o şedinţă cu cei din conducerea clubului şi cu toţi jucătorii care au fost prezenţi, şi au votat în majoritate să continuăm mai departe în competiţie, întrucât noi o respectăm, dar în cazul în care mai avem arbitraje părtinitoare, fără nici o supărare, ne vom retrage din campionat. Cum noi respectăm regulamentul, achităm baremurile arbitrilor şi celor doi observatori, atunci şi arbitrii să arbitreze corect, nu să-şi bată joc de noi şi de alte echipe, pentru că nu suntem singurii care ne plângem de arbitraje. Cu toate că la şedinţa de la începutul de retur s-a promis marea cu sarea, uite ce ni s-a întâmplat în etapa a doua din retur la meciul cu Ghiroda!”

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: