Vojvodina câștigă finala Euro Cup Kids 2010 cu NK Maribor, NK Osijek trece în finala mică la lovituri de departajare de Akademija Pandev, National Sofia și Akademija Krpan & Babic pe locurile 5-6 la Timișoara: FOTO

Formații de juniori din generația 2010 reprezentând fotbalul ex-iugoslav, și anume din Serbia, Slovenia și Croația, s-au clasat în această ordine pe podiumul de premiere al ediției 2022 la EuroCup Kids 2010, turneu internațional juvenil găzduit de Juventus Timișoara pe terenul Colterm, cu participarea altor 5 formații, dintre care încă 3 din străinătate, pe locurile 4-6, din Macedonia, Bulgaria și Croația. Triumfători au fost roșu-albii de la Vojvodina Novi Sad, 1-0 în finala cu cei din Maribor. 

Golgheter al turneului a fost Alesandar Polimac, de la Akademija Pandev, din Macedonia.

Au fost acordate si premii individuale:

  • Trofeul fair-play: Teo SMIGOJ (NK MARIBOR)
  • Portarul turneului: Roko KATIC (|NK OSIJEK)
  • Jucătorul turneului: Mihajlo KRESOJA (VOJVODINA NOVI SAD).

Premiile au fost acordate de către jucători ai naționalei de fotbal U16 (Luca Szimionasz și Ioan Vemeșan).

Castigatorii competitiei au fost juniorii de la Vojvodina Novi Sad (Serbia), urmati de NK Maribor (Slovenia), NK Osijek (Croația), Akademija Pandev (Macedonia), Național Sofia (Bulgaria), Akademija Krpan&Babic (Croația), Juventus Timisoara si CFR Cluj.

Pe teren, alături de copii, a fost invitat si publicul. Spectatorii au fost chemați să participe la concursul de suturi la poarta organizat in pauza dintre meciurile competitiei. Castigatorul mingii si al unui tricou al nationalei Romaniei, premiul acestui concurs, a fost dl. Sady Abulebda.

Pentru copiii aflati sub tutela Directiei Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș implicati in acest eveniment, experienta a fost cu adevarat unica. Bucuria de a se afla printre copii de aceeasi varsta, participarea la antrenamentul demonstrativ condus de antrenorii clubului, antrenament care i-a transpus in lumea sportului rege nu doar ca spectator, ci ca participanti a facut ca aceasta experienta sa fie speciala. Echipamentul complet, oferit de clubul Juventus Timișoara fiecaruia dintre copiii aflati sub tutela DGASPCT participanti la eveniment (tricou, sort si jambiere) a fost completat de o diploma, o medalie si o minge pentru a le reaminti copiilor de aceasta zi ce speram sa fie un inceput de cariera sportiva.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Vojvodina câștigă finala Euro Cup Kids 2010 cu NK Maribor, NK Osijek trece în finala mică la lovituri de departajare de Akademija Pandev, National Sofia și Akademija Krpan & Babic pe locurile 5-6 la Timișoara: FOTO

  1. Dorian spune:

    Neica nimeni de la primarie se afișează cu învingătorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi × = 6

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: