Vuculescu, un fost polist în trupa campioană a lui Fruşa, acum „pandur”

Ştefan Vuculescu, un mijlocaş dreapta folosit joi de antrenorul Constantin Andriucă pe post de vârf retras, cu numărul 20, este fost coleg cu adversarii săi din teren la ora debutului contra lui FC Timişoara în turneul de pe malurile Begăi. Vuculescu s-a regăsit în lotul pe-atunci de juniori B al alb-violeţilor, câştigător al fazei naţionale în anul 2009, când elevii lui Robert Fruşa se impuneau în faţa oltenilor.

Au trecut doi ani şi iată că unii au mai schimbat tricourile. Din violet, în albul Pandurilor. Într-un lot al gorjenilor cu câte 3 titulari respectiv rezerve născuţi în 1993, Vuculescu a ajuns la majorat în 24 ianuarie 2010 după o sinuoasă carieră juvenilă începută la vârsta de 7 ani, la Minerul Venus Motru, de unde era cooptat vreme de un an de Şcoala de Fotbal „Gică Popescu”, după care şi-a continuat periplul cu 2 ani petrecuţi la Şcoala de Fotbal Srbijanka Giuchici, ulterior sub bagheta profesorului Badea, la LPS Banatul, iar în cele din urmă chiar la Poli.

Tatăl său, Cristian Vuculescu, un ex-antrenor al Centrului de copii şi juniori polist în vârstă de 42 ani, întrebându-l de ce această lipsă de statornicie a fostului junior polist, nădăjduieşte că anul şi jumătate petrecut în curtea Pandurilor l-ar putea propulsa cu şanse mai mari să ajungă să evolueze la nivel de seniori.

Cristian Vuculescu, care a fost implicat în instruirea grupelor de 1995, ´97 şi ´99 ale clubului polist, cu ultima atingând în urmă cu un an şi jumătate postura de vicecampioni în turneul „Gheorghe Ola”, la Sibiu, în faţa lui Dinamo, s-a numărat printre antrenorii la care s-a renunţat în momentul tăierii a 3 posturi din organigramă, alături de Gheorghe Ilici şi Claudiu Moţiu.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 − = zero

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: