Vulturii 2009 Lugoj, egal cît o victorie cu ACS Poli Timişoara

A avut la dispoziţie doar 12 jucători, majoritatea nu titulari, şi care disputau un alt meci amical cu doar 15 ore înainte, a mutat în ultimul sfert de oră portarul în atac, tot în lipsă de efectiv, şi a apelat chiar la un junior ex-component al lotului, pentru îngroşarea rîndurilor, dar nou-promovata Vulturii 2009 Lugoj a fost la bara lui Argatu la un pas de a dispune de o garnitură secundă de la ACS Poli Timişoara aliniind două echipe şi avînd şi unii medaliaţi naţionali în componenţă. A fost 1-1 (0-1) pe malul Timişului, gazdele din C4 ridicînd semne de întrebare în privinţa noului angrenaj timişorean pentru B2.

Sîmbătă dimineaţă, de la ora 10, a fost ceva mai multă lume pe arena lugojeană decît la alte precedente jocuri amicale, iar spectatorii n-au avut ce regreta, remarcînd ambiţioasa evoluţie a unor tineri ai Vulturilor care s-au autodepăşit şi au egalat în minutul 70 prin fundaşul dreapta Drăguş (21 ani), din lovitură liberă, cu largul concurs al portarului Rain.

În prealabil, garnitura secundă timişoreană, avîndu-l pe bancă pe Cosmin Petruescu, deschidea scorul prin longilinul Boştină, în minutul 38, însă oaspeţii au încheiat partida în corzi, mulţumindu-se cu o remiză după ce lugojenii au irosit cîteva ocazii, printre care şi un voleu de pe colţul lung al… portarului Sorin Micşa, nemarcat, respectiv amintita bară, la reluarea lui Argatu cu capul.

Şi apropo de Argatu, acesta a fost înlocuit la „albaştri”, ca unică substituire între jucători de cîmp ai Lugojului, de un junior aflat în lotul timişenilor în returul trecut, Gigi Popa, şi care a fost convocat doar pentru a asigura „acoperirea” numerică a unei divizionare C aflată la al treilea meci de verificare în 4 zile. Vulturii 2009 remiza şi vineri seară, 1-1 cu CS Vladimirescu, tot la Lugoj, dar i-a căzut bine disputarea şi unui al doilea test amical despre care a aflat joi la amiază, întru încercarea forţelor la finele unei săptămîni de acumulări.

Remarcabil, lugojenii au încheiat cu Sorin Micşa în avanposturi, veteranul portar înlocuindu-l în minutul 75 pe tînărul Gruneanţu (19 ani).

Vulturii 2009 a avut destui componenţi de 18 ani în redusul efectiv de sîmbătă, în alcătuirea Micşa (46, Dragostin) – Drăguş, Barburescu, Ardelean (ambii fundaşi centrali nefiind „de meserie” pe acest post), Buliga – Precupanu, Vînătu, Ciorei (ultimii 4 în vîrstă de 18 ani), Argatu (Gigi Popa) – Gruneanţu, Anagor.

Lugojenii n-au apelat la veterani ca Petre Ploscariu sau fundaşul-antrenor secund Mihăiţă Hromei, ambii acuzînd afecţiuni la tendon, Stan şi cel de-al doilea secund, Claudiu Jivulescu, mergînd pe mîna tinerilor.

De cealaltă parte, alb-violeţii de la ACS Poli au utilizat numeroşi ex-juniori lansaţi de club, într-o formulă în prima parte cu Iordache – Vucea, Dăruială, Miculescu, Cărpinişan, Chivoiu, Daminuţă, Fuchs, Szalkai – Boştină, Enciu, pe parcursul părţii secunde mai evoluînd printre alţii Stancu, Vîntură, Şchiopu şi Andronic.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Vulturii 2009 Lugoj, egal cît o victorie cu ACS Poli Timişoara

  1. NOUL ANGRENAJ spune:

    „Noul angrenaj timisorean pt. B2” a intors rezultatul la LUCEAFARUL pana la 1-3, ca s-a terminat 3-3, e altceva, ca si la Lugoj, unde SuperMega ECHIPA locala „a fugarit pe garduri” pe POLI !

  2. sorin A spune:

    Hai sa nu mai luam la misto „proiectul” ACS ! Fotbalul romanesc e de mult pe tobogan iar cel timisean inca nu-si gaseste matca. Nu condamn faptul ca se incearca formarea unei noi echipe in liga 2-a .Condamn faptul ca ea „se naste” dependenta de vointa lui elefantul de Iancu de a-i ceda nume, palmares , culori si lot . NU ! Echipa trebuia numita ACS STIINTA sau ACS BANATUL si putea avea culorile alb-albastru si nu trebuia adus nici un jucator de la iancu . 6-7 de la Recas , 2 de la Faget , 1 de la Becicherec ,2-3 juniori de la banatul , inca 3-4 liberi de contract plus CODREA capitan si CONTRA pe banca . Fara datorii si fara obligatii . Asta trebuia sa faca ROBU , NU sa-l pupe in dos pe iancu si sa faca o echipa subjugata intereselor lui iancu . Dar se pare ca timisoreniil-au ales pe cine nu trebuie .

  3. @ sorin A spune:

    Ti-as spune ceva, dar mi-am dat seama ca nu existi ! Este imposibil sa existi in realitate, deoarece asa aberatii nu pot fi sustinute DE UN OM REAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pai, Contra si Codrea NU AU VRUT LA POLI !!!!!!!!!!!!!! Contra A VRUT ANTRENOR IN SPANIA si s-a intamplat ca a primit o oferta!(oricum e un antrenor slabut, cel putin acum…..), iar Codrea a VRUT IN LIGA LUI MITICA !!!!!!! Ce sa fi facut Robu cu ei? Sa puna politia sa-i areseteze?????? Cat despre celelalte aberatii, mi-am dat seama ca habar nu ai nici ce sex au jucatorii de la Faget,Becicherec, etc, dar mai sa-i vezi jucand !!!!!!!Cat despre Stiinta, sau Banatul, asa ai vrea tu, DAR TU AI DREPTUL LA UN SINGUR VOT, in rest vreo 5 mii, sau zece mii vor altfel !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 2 = unu

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: