Vulturii Lugoj, din nou doborîți în prelungiri în Caraș: 3-2 (1-1) Reșița

Deși a condus vreme de aproape jumătate de oră, în partea a doua, după ce egala în minutul 32 al ultimei sale deplasări stagionale, Vulturii Lugoj a suferit astăzi al treilea eșec la rînd în C4, cedînd în cel de-al treilea minut de prelungiri, pe undeva ca în deplasarea din 5 aprilie la Lupac, unde se înclina Muncitorului în minutul… 95, cu 4-3: AFCM Reşiţa – Vulturii Lugoj 3-2… Costescu (4, 90+3), Staicu (82) – B. Steop (32), L. Stoica (53 – penalty).

Lugojenii lui Remus Steop și Cristian Jivulescu rămîn pe locul 9, salvator, dar la egalitate de puncte cu ocupantele pozițiilor a zecea și a 11-a, penultima, așa încît Vulturii mai au de tremurat pînă vinerea viitoare.

Pe un teren din Valea Domanului care nu absorbise în totalitate ploaia ultimelor zile, și care gazon găzduia ieri partide de juniori, Vulturii Lugoj a cedat pasul în ultimele nici 10 minute ale deplasării din runda a 25-a, ceea ce ar putea-o costa în contextul în care, după ultima etapă, în cazul egalității de puncte cu celelalte contracandidate la salvarea de la retrogradare, s-ar vedea inferior clasată unora ca Autocatania sau CS ASRA Apa Craiova, pe criteriul rezultatelor directe, dar nu și Flacărei Făget.

Conform ședinței federale din pauza de iarnă, locurile 11 și 12 ar urma să ia calea ligii a patra, precum și gruparea cu cea mai modestă linie de clasament dintre cele 6 de pe locurile 10 în seriile Diviziei C, așa încît fiecare își face acum socotelile.

”Am comis greșeli foarte mari în apărare, cel puțin la ultimele două meciuri au fost nepermise. Cînd ai două goluri marcate în deplasare și mai și conduci, practic n-ai voie să pierzi, dar avem anumite probleme, pe care trebuie însă să le luăm așa cum sunt. E lipsa de experiență, de exemplu a portarului, cu cîteva meciuri în liga a treia, dar și a liniei defensive, e situația în care suntem în clasament, miza… Mă bucur pentru ceea ce au făcut și reușit pînă acum dar e păcat că n-am reușit să strîngem în aceste ultime 3 etape cîteva puncte cu care eram deja salvați”, a spus antrenorul Remus Steop după eșecul cu 3-2 de la Reșița.

După ce primea gol deja în primele minute, oaspetea lugojeană a egalat în urma unui corner, balonul respins de portar fiind reluat din vole de Bogdan Steop: 1-1 în minutul 32.

Tot în urma unui corner, de pe stînga, Vlădia a deviat spre cadrul porții, unde un reșițean a comis henț în careu, primind cartonaș galben și dictîndu-se penalty, transformat de Lucian Stoica, la 8 minute după reluarea jocului: 1-2.

Ultimele minute nu le-au priit însă lugojenilor, învinși la mustață, ca și luna trecută, la Lupac, de către cealaltă reșițeană, Muncitorul.

Reșițenii de la AFC Municipal 2012 se vor deplasa acum la Flacăra Făget, în continuare periclitată, și care a suferit astăzi a 6-a înfrîngere la rînd, rămînînd cu numai 5 puncte și o singură victorie, în martie, în acest retur din 2013.

CS Vulturii 2009: Rusu – Vlădia, Patrona, Opriș, Buliga – Precupanu, Mînecan, Ploscariu, Dobra (80, Vînătu) – Stoica (Ardelean), Steop. Pe bancă: Dragostin – Vlaic, Micșa.

Ca o raritate, lugojenii au avut astăzi 16 jucători convocați…

În ultima etapă, CS Vulturii va juca vineri 31 mai la Lugoj, cu CS Millenium Giarmata, într-un vital derby timișean pentru gazde, iar Flacăra Făget în Calea Șagului, cu FCM 2012 Reșița, celelalte întîlniri ale rundei a 26-a fiind Autocatania – Minerul Motru, CS Vladimirescu – Pandurii II și Jiul Rovinari – CS ASRA Apă Craiova.

În alte jocuri ale penultimei etape:

Pandurii II Tg. Jiu – FC Caransebeş 4-0: Ungur (38, 79), Afrem (68), Vlăduţi (85)
Minerul Mătăsari – Flacăra Făget 2-1: Săulescu (30), Turcin (70) – Speroni (89);
Minerul Motru – Jiul Rovinari 3-2: Răduca (5), Buciuman (17), Cernica (50) -Lăcătuşu (11 – autogol), Traşcă (73).
CS Vladimirescu şi CS Apa Craiova au stat.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 × = patruzeci

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: