Vulturii Lugoj – Minerul Jilț Mătăsari 2-4. Remus Steop, în doar 15: ”Avem și noi niște limite. Nu pot să le reproșez băieților!”

CS Vulturii 2009 Lugoj a suferit astă-seară un eșec dur ca scor pe malul Timișului, 2-4 (0-0) cu Minerul Jilț Mătăsari, în condițiile în care a dominat destul de clar prima parte, minus pasa finală, înfrîngere în urma căreia a rămas la 7 puncte în urma învingătoarei sale, și conștientă că rezultatele directe cu contracandidatele la salvare din C4 îi sunt nefavorabile. Avînd la dispoziție doar 14-15 oameni, nu poți duce un retur întreg fără a avea parte și de asemenea sincope…

A fost 2-4 în acest meci din antepenultima etapă, a 24-a a ligii a 3-a.

CS Vulturii 2009 n-a diferit azi cu mult de infimele opțiuni avute de Remus Steop și Cristian Jivulescu în 2013, și anume Dragostin – Vlădia, Opriș, Vlaic (70, Vînătu), Buliga – Precupanu, Ploscariu, Mînecan, Ardelean – Steop, Dobra, cu specificația că au absentat golgeterul Stoica și fundașul Patrona, pentru cumul de cartonașe galbene, indisponibilități care au contat mult. ”Echipa a acumulat și o oarecare oboseală, și logică, fiind vorba despre aceiași băieți, meci de meci, ceea ce s-a răsfrînt asupra factorului psiho-fizic. Lotul este restrîns numeric și avem și noi limitele noastre, așa încît n-am chiar ce să le reproșez jucătorilor”, a spus antrenorul Steop, exemplificînd cazul tînărului fundaș de bandă Buliga, bun în prima parte, dar care a ”căzut” la reluare.

Pe bancă, neutilizați, au mai rămas doar Rusu, Popovici și portarul Micșa, ca soluție în cîmp, iar dacă se va întîmpla ca nou-promovata timișeană să retrogradeze la loc în D Timiș, unii diriguitori ai divizionarei C lugojene ar putea să-și pună niște întrebări cît se poate de serioase. Soarta Vulturilor se va decide în ultimele două runde, la FCM 2012 Reșița respectiv acasă cu conjudețenii din Giarmata, dar cert e că, într-o componență normală, adică avînd suficienți jucători la dispoziție, lugojenii s-ar fi putut apropia azi la un punct de oaspeții lor, ba chiar trecînd astfel de ocupanta locului 8, Flacăra Făget. Dar așa, au rămas pe 9, egalați la puncte de craioveni și Caransebeș, cîte 21…

”Am făcut niște greșeli impardonabile la acest nivel, și am primit multe goluri fără să muncească adversarul. Erori de marcaj, de dublaj. Cînd iei 4 goluri acasă, oaspeții ar trebui să te mai și domine, să te unghiurească în propriul careu, dar am încasat goluri banale, primul, puțin după pauză…”, a oftat Remus Steop la final.

Minerii au deschis scorul în urma unui corner de pe dreapta, expediat peste toată apărarea, de unde a urmat o recentrare, la care Vlădia nu a blocat, și 0-1 din… un metru.

La un balon aruncat în spatele liniei de fund, Ardelean anulînd poziția de ofsaid a gorjenilor, oaspeții au pătruns pe lîngă Dragostin, pentru 0-2 în minutul 58. Cu o pătrundere aproape identică, verticalizând în zona dintre Opriș și Vlaic, Minerul Jilț s-a desprins chiar la 0-3, în minutul 77, nu mult mai apoi reajustîndu-și avansul de 3 goluri, 1-4, după un nou duel aerian adjudecat în dauna timișenilor, în acel caz contra lui Vlădia, balonul căzut fiind imediat expediat speculativ de la distanță, de peste 35 de metri, și peste Dragostin, ușor ieșit.

Vulturii riposta în ultimul sfert de oră, la 0-3 și 1-4, în minutele 79 și 88, după o centrare de pe stînga, Dobra profitînd dintr-o învălmășeală în careu Dobra, iar Ploscariu din penalty, obținut de Dobra.

În alte meciuri ale etapei a 24-a:

Flacăra Făget – Apă Craiova 0-3: M. Poenaru (14), R. Bălan (18, 63)
Pandurii II Tg. Jiu – Minerul Motru 1-3: Ungur (22) / Răduca (8, 83), Buciuman (17).
Vladimirescu 2003 – Millenium Giarmata 1-3: Dobai (19) / Călin (38, 58), Gideon (60).
Muncitorul Reşiţa – AFCM Reşiţa 1-1: Ţimbota (52) – Vajou (71).
Autocatania Caransebeş şi Jiul Rovinari au stat.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

5 răspunsuri la Vulturii Lugoj – Minerul Jilț Mătăsari 2-4. Remus Steop, în doar 15: ”Avem și noi niște limite. Nu pot să le reproșez băieților!”

 1. cico spune:

  Acolo unde antreneaza Steop se retrogradeaza sigur

 2. cosmin spune:

  de ce nu vii sa antrenezi tu fara bani,11 jucatori,dintre care unii anul acesta au debutat la liga 3? vin-o tu si salveaza-i de la retrogradare…eu te simt ca tu esti antrenor bun! frustratule.alta treaba nu ai,numa sa lasii comentarii la 8 diminiata!?

 3. Bobo spune:

  Mihai, ne-am cam saturat la fiecare etapa sa se spuna ca Vulturii au doar 15 jucatori pe foaie. Devine plictisitor …. mereu aceeasi placa. Nu sunt bani, nu sunt bani….. asa putini cum sunt, banii sunt ai lugojenilor care trebuie respectati si decat sa te plangi mereu, mai bine ii lasi pe altii tineri dornici de performanta, sunt multi lugojeni care nu au loc de asa zisii „profesori”. La ce nivel e fotbalul romanesc e rusinos sa fii la retrogradare in liga a 3-a si daca ai 11 pe foaie.

 4. dodel spune:

  mai bobo,numai vb prostii,fara timisoreni sunteti morti ,asa ca taci dracu din gura ,joaca cu lugojeni tai si vei vedea ca nu vei ramane in liga 3,oparitule

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 3 = sapte

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: