Lugoj: Şerban, hat-trick, Argatu, din liberă dar nu din 11 metri

Vulturii 2009 Lugoj a revenit miercuri de la ora 11 pe căi victorioase, după o serie de 5 jocuri amicale în care înregistra 3 remize şi două eşecuri, şi s-a apropiat la numai un gol diferenţă de succesele cu 7-0 şi 9-2 consemnate în primele teste din pregătiri.

După ce sîmbătă doar 12 componenţi ai lotului au fost disponibili pentru un meci de verificare cu garnitura secundă a timişorenei ACS Poli, Cosmin Stan, antrenorul nou-promovatei în C4, şi care va debuta în competiţie în 6 septembrie, în deplasare la Pandurii II, a avut aproape tot lotul la dispoziţie.

De fapt, lugojenii aveau programat un meci amical pentru marţi, în deplasare la Muncitorul Reşiţa, dar nerezolvarea problemei transportului la destinaţie a rezultat într-un joc de pregătire pe teren propriu, miercuri, cu divizionara D cărăşeană Metalul Oţelu Roşu, de care au dispus cu 8-2. Următorul test pentru „vulturi” ar fi sîmbătă de la ora 11, tot acasă, cu colega de eşalon Flacăra Făget, strămutată între timp pe „Calor”.

Fără fundaşul central Solomon, care va reveni pe gazon cel mai probabil peste aproximativ o lună de zile, lugojenii au întîmpinat miercuri vreme de 60 de minute oarecare probleme din partea vizitatorilor lor, antrenorul Stan remarcînd la final că „deşi am marcat 8 goluri, am ratat cît pentru 3 partide, ceea ce mă nemulţumeşte, mai ales că este vorba de valoroşi jucători din avanposturi, care au irosit oportunităţile cu multă seninătate”. 

Stan a rămas fidel sistemului de joc 3-4-3, apelînd la aproape două garnituri distincte, pe reprize, în vreme ce portarii au apărat cîte 30 de minute, în ordinea Micşa, Dragostin, Rusu, doar ultimul neprimind gol iar în acel răstimp Metalul ratînd un penalty.

Ca jucători de cîmp, timişenii au apelat la Mânecan, Hromei, Ştreangă – Ploscariu, Patrona, Argatu, Buliga – Precupanu, Ardelean, Stoica, iar după pauză la Gruneanţu, reprofilat din postura de vîrf, şi dînd satisfacţie „pe baricade”, după ce şi la juniori evolua în defensivă, Hromei (70, Dobra), Ştreangă – Drăguş, Vînătu, Crişan, Ciorei – Anagor, Barburescu, Şerban.

Beniamin Dobra, marcator în barajul promovant victorios de la Reşiţa, a evoluat primele sale 20 de minute în pregătiri, după ce se accidenta în finala fazei judeţene a Cupei României, însă tînărul jucător a acuzat miercuri serioase dureri, fortificîndu-şi în schimb moralul, cu un penalty transformat, reuşită mereu menită a oferi încredere. Prin introducerea sa în centrul liniei mediane, Stan l-a retras pe Barburescu în rol de fundaş central, substituindu-l pe antrenorul secund Mihăiţă Hromei, iar Crişan a preluat postul de mijlocaş stînga. Vulturii 2009, şi pe mai departe în căutarea soluţiei ideale.

A fost aşadar 8-2 (2-1), după ce iniţial gazdele au ratat o lovitură de la 11 metri, prin Argatu, care a ochit bara, tot el deschizînd scorul în minutul 30, din lovitură liberă. Peste alte 5 minute avea să fie 1-1, tot din lovitură liberă, pentru ca 2-1 să devină în minutul 40, autor Mânecan.

Şerban a reuşit la reluare un hat-trick, cei din Oţelu Roşu şi-au înscris un autogol, Dobra a transformat un penalty iar Crişan s-a semnat şi el între marcatori.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte + = 12

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: