Zaluschi, la Ripensia Timișoara

Ripensia Timișoara a anunțat astăzi pe portalul oficial și pe pagina de facebook a clubului achiziționarea lui Adrian Zaluschi, cu câteva zile înaintea reunirii lotului nou-promovatei în Divizia D Timiș, roș-galbenii aflați la un punct în urma liderului ASU Politehnica urmând a demara pregătirile luni 12 ianuarie.

Dar iată anunțul grupării Ripensia Timișoara…

După Adrian Ungureanu (mijlocaș ofensiv, ex-Mama Mia Becicherecu Mic), clubul nostru a perfectat un al doilea transfer în această iarnă, fostul jucător al Politehnicii Timișoara și al UTA-ei, Adrian Zaluschi (25 de ani), urmând a îmbrăca din retur tricoul galben-roșu.

Adrian Zaluschi, născut în Timișoara, la data de 2 decembrie 1989,  evoluează pe posturile de mijlocaș central și fundaș central, iar ultima echipa la care a activat a fost UTA, în sezonul precedent al ligii secunde. În martie 2014 a suferit o accidentare la nivel cranian care l-a ținut departe de gazon o perioadă mai lungă. De-a lungul carierei, Zaluschi a mai evoluat pentru Politehnica Timișoara, ACU Arad și Millenium Giarmata.

„Venirea la Ripensia reprezintă o provocare pentru mine. Am avut și alte oferte însă am ales să vin alături de „Ripi” și să pun umărul la ascensiunea clubului. A fost perioada mai puțin fastă pentru mine în ultimele 9 luni, după accidentarea suferită când evoluam pentru UTA, dar acum sunt complet refăcut și mă simt bine. Acum, în primă fază, îmi doresc promovarea în liga a 3-a”, a spus Adrian Zaluschi, conform portalului oficial al Ripensiei Timișoara.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci × = 15

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: