Abonată la 5 goluri în ultimele 3 victorii la rând, CFR Timișoara învinge în fieful ”lanternei roșii”

Nou-promovata CSF CFR 1933 Timișoara a început returul Ligii 1 de futsal și luna noiembrie cu victorii conturate prin înscrierea a câte 5 goluri, 2-5 la Buzău cu Luceafărul și 5-1 la începutul săptămânii trecute acasă cu fruntașa FK Odorheiu Secuiesc, iar în această seară de la ora 18:30 a marcat tot de 5 ori și în sala ”Horia Demian” din Cluj, împotriva unei codașe cu numai 3 puncte pe care o spulbera cu 15-0 în tur pe Bega în urmă cu exact două luni. În etapa a X-a a fost 1-5 (0-1). 

Alb-vișiniii au avut o misiune abordabilă sâmbătă seară sub Feleac pe terenul ”lanternei roșii” care a suferit niște corecții copioase în campionatul în curs, cu 23-1 la debut la Galați, cu 3-10 acasă cu nou-promovații din Ciorăști, cu 15-0 în sala ”Constantin Jude”, cu 3-9 pe teren propriu cu Luceafărul Buzău, cu 7-1 la Odorheiu Secuiesc și cu 1-18 acasă cu Autobergamo Deva, iar luna aceasta cu 4-1 în Vrancea și chiar cu 15-2 duminică în devans la Deva.

Și totuși, CFF Clujana și-a trecut în cont o victoirie ”la masa verde”, 3-0 la startul returului în partida din 2 noiembrie tocmai cu CS United Galați, pe teren 0-4 în favoarea vizitatorilor de la Dunăre, deznodământ răsturnat de C.D.E in baza articolului 25.2 ROC -Fotbal în sală, admițând o sesizare a Departamentului Competitii FRF, și în temeiul articolului 83.10.1, articolelor 19,6 și 42.2.1 din RD cu aplicarea articolului 34 RD, sancționând cu forfait (3-0) precum și cu penalitate sportivă de 320 de lei aplicată lui CS United Galati.

Implicit, CFR și-a îmbunătățit poziția pe podium, peste noapte pe locul 2 în clasament, la un singur punct de liderul din Deva, neînvins. Și așteptat la Timișoara etapa viitoare, peste o săptămână.

Până atunci, de notat cele 4 succese consecutive în campionat ale ”vișiniilor”, dintre care 3 în deplasare, de la două goluri diferență în sus.

Rezultatele etapei a X-a în Liga 1 Futsal și programul viitor, pe coloana clasamentelor la zi.

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte − = 1

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: