CFR Timișoara, 4-2 (1-0) în primul joc al finalei mici, cu ACS Odorheiu Secuiesc

Nou-promovata CSF CFR 1933 Timișoara a câștigat marți seară în sala ”Constantin Jude” meciul inaugural al întâlnirilor finalei mici pentru locul 3 în play-off-ul Ligii 1 de futsal sub egida FRF, 4-2 (1-0) cu a treia clasată ACS Odorheiu Secuiesc, în fața căreia ”vișiniii” au deschis scorul în minutul 14 și l-au majorat în al doilea minut după pauză, rămânând mereu în avantaj.

CFR este la un pas de adjudecarea medaliilor de bronz în elita futsalului intern, în chiar primul sezon după promovare, în această seară de la ora 18 trecând de a treia clasată după sezonul regular și turul suplimentar, ACS Odorheiu Secuiesc, care va găzdui revanșa marțea viitoare la ora 18, în Harghita.

În vreme ce tot de la ora 18 a demarat la Deva cursa pentru titlu în sistemul ”cel mai bun din 5 jocuri”, gazda Autobergamo tranșând cu 4-2 prima partidă a finalei mari a Ligii 1 Futsal, la Timișoara s-a înregistrat același rezultat în disputa inaugurală pentru locul 3.

Devenii vor găzdui mâine cea de-a doua partidă cu United Galați, urmând ca a treia și eventual a patra întâlnire, la nevoie, să aibă loc la Dunăre în 9 și 10 mai, un al cincilea meci, dacă va fi necesar, fiind programat pentru 14 mai sub Cetate.

Până atunci, un verdict în ”finala mică”, ceferiștii luând două goluri avans după tur, diferență atinsă de 3 ori după pauza întâlnirii de pe Bega, 2-0 în minutul 22, 3-1 în minutul 24 și 4-2 cu 10 secunde înainte de final prin Nemițanu, la al doilea său gol, pe superioritate numerică.

Georgel David a deschis scorul pentru timișoreni în minutul 14 iar Ionuț Nemițanu l-a majorat la 69 de secunde după pauză, primele minute ale reprizei a II-a aducând mai multe goluri. Astfel, Balint a redus din diferență în minutul 23, 2-1, însă Andrei Grosu a replicat pentru bănățeni deja peste alte 38 de secunde, 3-1 în minutul 24.  

Nu trecea mult și oaspeții din secuime reduceau din nou din handicap prin Tanko, 3-2 în minutul 27, trupa din Harghita rămânând în inferioritate numerică pentru ultimele 100 de secunde ale partidei, prin eliminarea lui Szecsi, diferență numerică fructificată de Nemițanu, din nou la finalizare și în ultimele secunde, 4-2 cu 10 secunde rămase de jucat. Un gol care ar putea cântări greu.

De notat că echipa din Odorheiu Secuiesc a fost la un moment dat și lider în cursul sezonului regular, din această postură pierzând la Timișoara în campania de toamnă a Ligii 1.

 

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ doi = 10

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: