CFR Timișoara câștigă a treia oară la rând prin a stabili propriul record de scor: 11-1 (6-1) cu codașa CFF Clujana

CSF CFR 1933 Timișoara a avut luni după-amiază cel mai ușor meci din întregul sezon regulat al Ligii 1 de futsal, acasă cu ”lanterna roșie” fără niciun punct, oportunitate cu ocazia căreia a câștigat pentru a treia oară consecutiv în retur, de astă dată bătându-și propriul record de scor din acest campionat prin a-i dubla diferența. E drept, împotriva unei veșnice codașe care se alinia în Banat cu o medie a rezultatelor pierzătoare de 10,5-2. Similară deznodământului din etapa a XI-a, 11-1 (6-1) cu CFF Clujana Cluj.

Până astăzi, la antepenultimul meci al ”feroviarilor” în sezonul regular, majoritatea victoriilor acestora erau consemnate la limită, doar două fiind mai consistente, 6-1 în tur la Cluj, la mijlocul lunii octombrie, și 5-2 acasă cu Autobergamo Deva, însă tot trei au devenit și succesele la scor, CFR detașându-se încă din primele 7 minute la 3-0 și ajungând în cele din urmă să survoleze media golurilor încasate de someșeni în acest campionat: 11-1.

Într-un meci devenit fără istoric și în care se punea doar problema scorului odată ce Nemițanu l-a deschis după 4 minute și 52 de secunde, Toader l-a majorat după 5 minute și 50 de secunde iar Plopeanu a înscris golul 3 după 7 minute și 5 secunde, în minutul următor marcând juniorul decar al ardelenilor, Alexandru Daradics, 3-1.

După ce a trimis în bară în minutul 11, antrenorul-jucător al gazdelor, Robert Lupu, a punctat la rândul său în minutul 13, bara fiind lovită apoi și de Daradics în minutul 16, plasa fiind scuturată de Toader în minutul 18 și de Nemițanu cu 26 de secunde înaintea pauzei, 6-1. 

Rezultat al partidei tur.

La care localnicii au plusat încă din cel de-al doilea minut al părții secunde, prin Toader, Nemițanu înscriind în minutul 29 iar Plopeanu și Nastai în doar 20 de secunde din minutul 32.

Ionuț Nemițanu, deși n-a început meciul în cinciul de start, alcătuit din Lungu-Badea – antrenorul jucător Lupu, căpitanul Ilaș, Nastai și Toader, Dacian Nastai aniversându-și împlinirea zilei de naștere, a devenit golgeterul ceferiștilor cu două minute înainte de final, cu a patra sa reușită, stabilind astfel rezultatul întâlnirii, 11-1, la 12 secunde după ce Nastai trimitea și el în bară.

De pe bancă au mai intrat Iancu – Plopeanu, Andrei și Cristian Buhăceanu respectiv Dan.

Paradoxal, cele mai severe eșecuri ale clujenilor au fost pe Someș, 2-20 cu FK Odorheiu Secuiesc și 3-15 luna trecută cu campioana United Galați, astăzi cedând mai drastic pe teren advers decât la United Galați, cu 9-0, respectiv West Deva, cu 14-5. 

Un succes așteptat al ”vișiniilor”, însă nu neapărat și cel mai elocvent dat fiind calibrul vizitatorilor, ultimă repetiție înaintea deplasării de duminică la ora 18 la învinsa bănățenilor din finala mică a ediției trecute, FK Odorheiu Secuiesc, după care și apariția finală acasă atât în sezonul regulat cât și în 2022, în jur de 17 decembrie cu Luceafărul Buzău.

Din același număr de meciuri jucate, 10, CFR este la un singur punct în urma secund clasatei Autobergamo, cu mențiunea că secuii, care în această seară evoluează pe terenul campioanei din Galați, ar putea urca pe locul 2 în ultimele 3 etape din retur – două în 2022 și una în 2023, dacă își vor valorifica partida în plus de care vor avea parte în rundele viitoare.

Cât despre veșnica ”lanternă roșie” din Cluj, care doar completează anual rândurile elitei, de această dată asigurând imparitatea participantelor, are golaverajul 17-96, oaspeții începând partida cu Mocan – cpt. / Nemeș, Mathe, Daradics, Moroșanu. Clasamentul actualizat și programul viitor, pe coloana rezultatelor.  

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 × = sapte

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: