CFR Timișoara se revanșează după pauză la Deva cu nou-promovata ACS West și face ”dubla” cu hunedorenele

CSF CFR Timișoara a câștigat astăzi de la ora 12 și pentru a patra oară în deplasare în Liga 1 de futsal, răsturnând scorul după pauza întâlnii de la Deva cu nou-promovata locală ACS West, care, dacă s-ar fi impus, i-ar fi egalat la puncte pe alb-vișinii, conducându-i după prima parte cu același 1-0 cu care îi conducea și în tur pe Bega. ”Feroviarii” s-au revanșat însă la reluare, izbutind în această săptămână ”dubla” împotriva hunedorenelor.

Aflați astăzi la cea de-a cincea deplasare și penultima din sezonul regulat în Liga 1 de futsal, deplasări în care au pierdut doar la Brăila cu campioana CS United Galați – eliminată fără niciun punct și de pe ultimul loc din Grupa D de la Pula a fazei ”elitelor” UEFA Futsal Champions League cu 16 cluburi în cadru, moldavii cedând pe rând cu 6-2 Barcelonei, 5-2 gazdelor croate și cu 9-0 sâmbătă lui Sporting Anderlecht, ceferiștii au câștigat și de această dată la Deva, și tot cu 1-2, precum în 11 septembrie împotriva vicecampioanei localnice Autobergamo.

Pe-atunci, reușita triumfului sub Cetate era urmată peste două săptămâni de dușul rece al eșecului acasă cu nou-promovata deveană ACS West, care a condus și la pauza întâlnirii tur tot cu 1-0, învingând pe Bega cu 4-2. 

Astăzi, CFR a izbutit să răstoarne scorul și să se revanșeze pe terenul nou-promovaților, de la 1-0 la 1-2, completând astfel o săptămână începută la fel de bine la Timișoara prin a dispune cu 5-2 de Autobergamo Deva, ”dublă” în retur în dauna hunedorenelor.

Și al treilea succes la limită în deplasările din campionat, după 1-2 (0-1) sub Cetate cu Autobergamo și 0-1 tot în tur la Buzău în 31 octombrie. 

”West”, învinsă duminica trecută cu 11-2 în deplasare de United Galați, este la doar a doua înfrângere acasă în campionat de la promovare, prima înregistrându-se pe 11 septembrie tot în fața moldavilor, în etapa a II-a, cu 1-6, urmând însă și succese sub Cetate, 14-5 cu clujenii dar și la limită cu Luceafărul Buzău.

Dacă ACS West n-a izbutit să penetreze careul fruntaș, în schimb CFR s-a apropiat pe podium la un punct de a doua clasată, Autobergamo, ambele însă cu două meciuri mai mult jucate decât cei din Odorheiu Secuiesc.

Urmează în 5 decembrie de la ora 17 meciul din Timișoara cu codașa CFF Clujana, apoi ultima deplasare din retur, la Odorheiu Secuiesc, și tot în decembrie apariția finală în sezonul regulat, pe Bega cu buzoienii.

Rezultatele etapei a X-a în Liga 1 de futsal și programul rundei a XI-a, pe coloana clasamentului la zi al secțiunii Futsal.

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − = 8

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: