Cifor apără 3 penaltyuri şi LPS Banatul câştigă zonala gimnaziilor

LPS Banatul Timişoara s-a impus sâmbătă şi duminică la faza zonală a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar rezervată echipelor din ciclul gimnazial, elevii antrenaţi de Claudiu Arba câştigând toate jocurile competiţiei găzduite de Bocşa şi impunîndu-se la lovituri de departajare în finala cu Şcoala „Avram Iancu” din Arad, succes care i-a propulsat în faza semifinală pe ţară.

LPS Banatul a jucat în grupă cu Şcoala „Avram Iancu” din Arad, de care a dispus cu scorul de 3-0, şi cu Şcoala „Mircea Eliade” Reşiţa, în faţa căreia s-a impus cu scorul de 4-2. Semifinala i-a adus în cale Şcoala Generală nr. 13 Drobeta Turnu-Severin, pe care a surclasat-o cu 4-0. În finală, juniorii III ai Liceului cu Program Sportiv au jucat din nou cu arădenii de la „Avram Iancu”, de această dată consemnându-se remiza albă , iar la penaltyuri triumfând timişorenii cu 3-2, lovituri de departajare în care Ruben Cifor a apărat trei execuţii.

Alex Gaidos a câştigat titlul de golgeter, cu 4 goluri, şi Andrei Ţugui a primit premiul pentru cel mai tehnic jucător al competiţiei. Lotul timişorenilor a fost compus din Ruben Cifor, Vlad Ristea (portari), Cătălin Horcea, Cătălin Petri, Andrei Mărginean, Alexandru Contescu, Alexandru Gaidos, Andrei Ţugui, Alexandru Rus, Mădălin Livan.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte × 7 =

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: