Cojocaru găseşte ac de cojocul lui CFR, 1-3 (0-2) cu campioana

Neînvins până marţi în Liga 1 Futsal, CFR a pierdut şi a doua oară săptămâna aceasta, de astă dată pe teren propriu, vineri de la ora 18 la primirea campioanei CS United Galaţi, care s-a desprins până la pauză în urma unei bare şi a timişorenilor şi a conservat avantajul în partea secundă: 1-3 (0-2). 

După o deplasare grea marţi la Sfântu Gheorghe, unde a pierdut primele puncte abia la cel de-al optulea hop în noua ediţie a elitei de fotbal în sală, 1-0 pentru Sepsi, CSF CFR 1933 Timişoara a avut în etapa a IX-a cel mai dificil examen chiar la încheierea turului, iar laureaţii de la Dunăre şi-au păstrat invincibilitatea şi după a opta apariţie, săltând implicit peste alb-vişinii în fruntea clasamentului, deşi cu un meci mai puţin jucat faţă de bănăţeni.

Care, într-un cinci cu Lungu-Badea, căpitanul Ilaş, Almeida de Souza, Toader şi Anderson, aveau a izbi primii bara, dintr-o lovitură liberă, prin campionul mondial de minifotbal Ionuţ Nemiţanu, intrat între timp, şi gălăţenii trimiţând apoi la rândul lor în bară prin căpitanul Daniel Araujo.

La start cu Petrişor Toniţă – Alan Felipe Sasse, Daniel Araujo, columbianul Pamplona Deiby şi Matei Boşneagă, aşadar şi mai mulţi titulari născuţi peste hotare în echipa campioană, vizitatorii au deschis scorul tocmai prin Deiby, cu transversala, mingea ricoşând după linia porţii.

Dintre cei 8 jucători de rezervă, printre care şi antrenorul principal Florin Ignat, nouarul Iulian Cojocaru, din Republica Moldova, a fost cel care a dublat avantajul oaspeţilor în prima repriză, 0-2.

Cu victorii pe linie în primele 7 etape dar fără a marca încă deloc săptămâna aceasta, timişorenii au „spart gheaţa” din deviere prin Gustavo Almeira Anderson în minutul 24, alimentându-şi speranţele unei reveniri, spulberate peste alte 4 minute de către acelaşi Cojocaru, profitând de o pasă trimisă de antrenorul-jucător al localnicilor, Robert Lupu: 1-3. 

Punct şi de la capăt, pe „feroviari” aşteptându-i reprezentaţii în seri de marţi, de la ora 18 la startul returului la nou-promovata din Târgu Mureş, pe 28 ale lunii acasă de la ora 17:30 cu o altă nou-promovată, din Mărăşeşti.

Pe când gălăţenii, care vor disputa restanţa din tur vinerea viitoare la Odorheiu Secuiesc, n-au mai tremurat precum o făceau în septembrie tot în vestul ţării la Deva, 4-4 cu CSM, de-atunci dispunând mult mai categoric „afară” de Sepsi cu 5-0.

Portarul Cîrdei, Crişan, Crăciun, Dudău, Mihai şi Cireş au mai fost pe convocatorul lui Florin Ignat şi Viorel Cojoc în deplasarea la sala „Constantin Jude”.

*Rezultatele de la finele turului şi programul debutului de retur în Liga 1 Futsal, pe coloana clasamentului actualizat a secţiunii Futsal/Minifotbal.

 

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× opt = 16

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: