Informatica pierde acasă cu Dunărea și în play-off

CS Informatica a pierdut în această după-amiază primul meci jucat în Timișoara în faza play-off a Ligii 1 de futsal, 2-4 (0-2) cu formația de care este devansată pe locul 3, Dunărea Călărași, aceasta desprinzându-se astfel la 4 puncte. Era cea mai bună oportunitate a ultimei clasate în careul fruntaș 1-4 de a repurta un succes în prima grupă valorică, irosită însă, ceea ce îi lasă pe bănățeni fără nici un punct și cel mai probabil în afara podiumului. 

Reîntâlnirea după numai 11 zile tot în sala ”Constantin Jude” a celor două formații deja rămase de căruță în careul fruntaș din play-off a avut același deznodământ și în campionat, precum în Cupa României, victorie la două goluri diferență a deținătoarei trofeului în întrecerea K.O., a treia în Liga 1: Informatica – Futsal Club Dunărea 2-4 (0-2).

Dacă în jocul eliminatoriu din sferturi cei din Călărași s-au calificat răsturnând scorul după pauză, 3-5 de la 2-1 pentru timișoreni, într-o repriză secundă cu cântec, în schimb astăzi de la ora 16 Dunărea a pus clar stăpânire pe joc încă din prima parte: 0-2.

Era cea mai bună șansă a timișorenilor fără punct din oficiu în play-off de a obține un rezultat pozitiv în grupa I valorică, după ce debutau pe scut în ”1-4”, învinși la scor pe terenul campioanei, iar dorința revanșei le-a adus golul, 1-2 la reluarea jocului, prin Nemițanu.    

Însă, în căutarea egalării, Informatica a fost taxată pe contraatac, de antrenorul-jucător al dunărenilor, Șotârcă, și chiar de portarul internațional Tonița, din propriu careu, profitând de etalarea echipei lui Valentin Ilaș fără goalkeeper, cu jucător de câmp în plus: 1-4.

Precum în Cupa României, un scor prea aspru raportat la cursul jocului, golul lui Milovac la ultima fază constituind doar o palidă consolare. CS Informatica n-a fost deloc departe de Dunărea în ambele partide din ”Constantin Jude”, dar Călărașiul a fost totuși un pod nițel prea îndepărtat, diferența dintre locurile 3 și 4…

Tot un meci acasă și la finele turului în play-off, pe 21 martie de la ora 14, cu CS United Galați, a doua clasată, care marți va găzdui derby-ul cu campioana fruntașă Imperial Wet, în completarea etapei a II-a din zona 1-4. Sâmbăta viitoare, semifinalele Cupei României, Futsal Club Dunărea – FK Odorheiu Secuiesc pe terenul deținătoarei trofeului, la Călărași, respectiv Imperial Wet – Autobergamo Deva.

La zi, ierarhia în play-off după o rundă și… jumătate este următoarea: 1. Imperial Wet 6 puncte (3 din oficiu); 2. CS United Galați 5p (două din oficiu); 3. Dunărea 4p din două jocuri (unul din oficiu); 4. CS Informatica Timișoara 0.

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 + opt =

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: