Informatica Timișoara, învinsă de campioană cu 8-0

CS Informatica Timișoara a încasat pentru a doua oară în numai 16 zile același număr de goluri din partea liderului campion Imperial Wet Miercurea Ciuc, mai exact câte 8, de astă dată nu la încheierea returului în sezonul regular din Liga 1 de futsal, și nu în sala ”Constantin Jude”, ci la debutul fazei play-off a zonei 1-4, în Harghita. Outsider al careului fruntaș, clubul de pe Bega a suferit în această seară o corecție cu 8-0, din gama celor pe care le administra cândva în multe rânduri colegelor de întrecere din elită, cu mențiunea că jumătate dintre golurile deținătoarei titlului au fost înscrise de foști câștigători de trofee cu bănățenii. 

Informatica a avut o misiune imposibilă în această seară de la ora 18:30 pe terenul campioanei de pe locul 1 în elita fotbalului în sală intern, Imperial Wet demarând în trombă în cele 6 runde ale primei grupe valorice, printr-un categoric 8-0 (3-0) la Miercurea Ciuc în completarea etapei inaugurale în ”1-4”.

Se punea doar problema scorului, după ce favoriții se impuneau cu 2-8 și la Timișoara pe 15 februarie, la sfârșitul returului, harghitenii completând sezonul regular cu o singură înfrângere în linia de clasament, dar cu două puncte avans în fața secund clasatei CS United Galați. În consecință, în vreme ce Imperial Wet a abordat play-off-ul cu 3 puncte din oficiu, CS Informatica a început faza 1-4 cu 6 runde fără nici un punct din oficiu, diferență dublată în această seară.

Etapa începea sâmbătă după-amiază la Călărași tot printr-o victorie a formației mai bine clasate, 3-6 pentru oaspeții de la CS United Galați în fața Dunării, așa încât și vicecampionii, porniți cu două puncte din oficiu, s-au desprins în ierarhie de învinșii lor, 5 puncte față de unul singur din oficiu al călărășenilor.

Care îi vor vizita pe cei de la Informatica sâmbătă de la ora 16 în etapa a II-a din play-off, completată de derby-ul CS United – Imperial Wet, programat marți 10 martie de la ora 17:30. Ulterior, o pauză de două săptămâni pentru bănățeni, până în 21 martie, când vor încheia turul grupei I valorice, acasă de la ora 16 cu CS United Galați.

Cât despre inegalul duel în sine din sala Kos Karoly, CS Informatica n-a izbutit să dejoace ofensiva campionilor, Hadnagy, Covaci și ex-timișoreanul Savio înscriind golurile primei reprize pentru Imperial Wet. Și mai prolifică la reluarea partidei, același Covaci majorând rapid scorul, iar apoi Tanko, Robert Matei, Deco și din nou Savio dublând diferența, ultime trei goluri înscrise de foști componenți ai Informaticii.

 

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ cinci = 6

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: